Āboli mīklā 1

 07. marts 2009 11:35 Recepte  skatījumi: 8581


Foto: Shutterstock.com


Vienu olu sakuļu ar cukuru, nelielu daudzumu piena vai ūdens un miltiem, līdz iegūstu pabiezu pankūku mīklu. Ābolus nomizoju, sagriežu pabiezās šķēlēs. Tās apmērcēju mīklā un lieku katliņā, kurā ir uzkarsēta eļļa. Kad mīkla apbrūnējusi, arī āboli jau izcepušies.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Ola
2. Cukurs
3. Piens vai ūdens
4. Milti
5. Āboli
6. Eļļa


1 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk