Siltais vinegrets

 23. februāris 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 2302



 

Notīrītas un sagrieztas saknes katru atsevišķi izsutina pusmīkstas, ņemot tik daudz ūdens, lai saknes tikko būtu apņemtas. Pusgatavas saknes sajauc, pieliek gabaliņos sagrieztu šķiņķi, gurķi, sakapātas sēnes, sīpolu, piparus, sutina gatavas. Gatavām pieliek ar krējumu sajauktus miltus un uzvāra.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Skābs krējums
200 gr
2. Pipari
3. Sāls
4. Kartupeļi
1 kg
5. Kāļi
1/2 kg
6. Burkāni
1 kg
7. Skābi gurķi
3 līdz 4 gab
8. Sēnes
200 gr
9. Žāvēts šķiņķis
400 gr
10. Milti
100 gr
11. Sīpols


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk