Aktuāli! Siera kūka ar zemenēm

 26. jūnijs 2016 10:45 Recepte  skatījumi: 10445



Foto: Shutterstock.com


Veidni ar noņemamu malu ietauko, pārkaisa ar miltiem. Olbaltumus saputo ar šķipsniņu sāls. Krējumsieru sajauc ar krējumu, olu dzeltenumiem, cukuru un saputo. Pievieno pudiņa pulveri un cepamo pulveri, iecilā saputotos olbaltumus. Masu pilda veidnē, sakarsētā krāsnī 180 grādu temperatūrā cep 1 stundu. Ja cepot kūka liekas jau pārāk brūna no virspuses, to pārsedz ar foliju. Izceptu kūku vēl brīdi atstāj izslēgtā krāsnī. Izņemtu no krāsns, kūku atdzesē un no veidnes izņem. Pirms likšanas galdā kūku pārklāj ar zemenēm, pārkaisa ar pūdercukuru.

 

IZLASI ARĪ:

Kā izcept perfektu siera kūku

Sastāvdaļas

1. Cepamais puiveris
1 tējkarote
2. Sāls
šķipsniņa
3. Pūdercukurs
4. Cukurs
150 gr
5. Olas
4 gab
6. Biezpiens
250 gr
7. Krējumsiers, piemēram, mascarpone
250 gr
8. Krejums
100 gr
9. Vaniļas pudiņa pulveris
1 1/2 paciņa
10. Zemenes
300 līdz 400 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk