Siera kūka ar kokosriekstiem

 18. februāris 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 3315



 

Gatavo pamatni: vafeles saberž ar mīkstu sviestu, iespiež tortes veidnē ar noņemamām malām, noliek vēsā vietā. Gatavo pildījumu: Šokolādi sasmalcina, ūdens peldē izkausē un atdzesē. Krējumsieru, saldo krējumu, vanilīncukuru un izkausēto šokolādi saputo, lej veidnē virs pamatnes. Atstāj ledusskapī uz nakti, lai sastingst. Želatīnu apelsīnu sulā uzbriedina un sildot izšķīdina. Kūku pārklāj ar apelsīna šķēlītēm, pārlej ar atdzesētu, vēl nesastingušu sulu, liek ledusskapī sastingt. Izņem kūku no veidnes, grezno ar kokosrieksta skaidiņām. Skaidiņas viegli sagriezt no svaiga kokosrieksta ar dārzeņu mizojamo nazīti.

 

IZLASI ARĪ:

Kā izcept perfektu siera kūku

Sastāvdaļas

1. Kokosrieksta vafeles
150 gr
2. Želatīns
1 tējkarote
3. Apelsīns
1 gab
4. Apelsīnu sula
1/2 glāze
5. Vaniļas cukurs
1 tējkarote
6. Saldais krejums
100 gr
7. Krējumsiers, piemēram, mascarpone
300 gr
8. Baltā šokolāde
300 gr
9. Sviests
70 gr
10. Svaigas kokosrieksta skaidiņas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk