Aknu pastēte

 16. februāris 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 2804




 

Teļa aknas aplej ar vārošu ūdeni, novelk plēves, smalki sakapā. Tāpat sakapā speķi. Sakapātās aknas sutina uz lēnas uguns kopā ar speķi, līdz gatavas, tad samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā. Samaltām aknām pieliek skābu krējumu, sāli un piparus pēc garšas, labi saputo un pasniedz.

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Skābs krējums
3 - 4 ēd. karotes
2. Speķis
400 gr
3. Teļa aknas
1 kg
4. Sāls
5. Pipari


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk