Slinkais balodis

 12. februāris 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 1941



Kāpostgalvu saēvelējam, vai sagriežam. Liekam katliņā, pielej ūdeni un sautē. Pa to laiku uz pannas apcep malto gaļu kopā ar tomātu mērci. Apcepto gaļu liekam klāt pie kāpostiem un turpina sautēt līdz kāposti gatavi. Neaizmirstam sāli un piparus. Pasniedzam ar rīsiem, kartupeļiem va ēdam bez piedevām. Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Sāls
pēc patikas
2. Malti melnie pipari
1/2 tējk.
3. Tomātu mērce
500 gr
4. Maltā gaļa
500 gr
5. Kāpostgalva
1 kg
6. Ūdens
100 ml


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk