Dārzeņu sacepums ar žavētu gaļu

 16. februāris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 5206


Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


 

1.Kārtaino mīklu ieklāj formā ar augstām malām. 2. Sīpolu smalki sagriež, liek pannā apcepties, klāt liek kubiņos sagrieztu žavētu gaļu un turpina apcept. 3. Dārzeņus novāra sālsūdenī - līdz tie pusgatavi. 4.Uz mīklas liek pusi dārzeņu un izklāj, tad liek apcepto gaļu ar sīpoliem, tad atlikušos dārzeņus. 5. Krējumu sakuļ ar olām, sāli, pipariem un pārlej dārzeņiem. 6. Sarīvē sieru un pārkaisa dārzeņiem. No bekona šķēlītēm taisa rozītes, izkārto pa sacepumu. 7. Liek iepriekš sasildītā cepeškrāsnī un cep 200 grādos uz 20 min. Pasniedz ar skābu krējumu.

Sastāvdaļas

1. Sīpols
1 liela galviņa
2. Cauraugusi žāvēta cūkgaļa
8 šķēles
3. Siers(holandes, krievijas utt.)
100-150 gr
4. Skābs krējums
250 ml
5. Olas
3 gab
6. Dažadi saldētie darzeņi
2 iepakojumi
7. Kartainas miklas plaksne
1 iepakojums
8. Žāvēta gaļa
400 gr
9. Sāls, pipari
pēc garšas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk