Lapu salāti ar olu

 25. marts 2016 8:40 Recepte  skatījumi: 4179



Foto: Shutterstock.com

Salāti, kurus var gatavot no visdažādākajām izejvielām.


 

Salātu traukā liek sagrieztus lapu salātus, virsū uzliek olu šķēlītes, pārlej ar krējumu, kam pieliek sāli, sasmalcinātas dilles, lokus vai sīpolus, pētersīļu zaļumus, pievieno citronu sulu un mazliet cukura.

Tūlīt pasniedz.

1. variants: kopā ar olu šķēlītēm liek arī plānas vārītu kartupeļu šķēlītes.

2. variants: virs salātiem liek svaigu gurķu un tomātu šķēlītes.

3. variants: krējuma mērci aizstāj ar eļļas-etiķa mērci.

 

V. Gustava, I. Jansone. Pavārgrāmata. Izdevniecība Liesma, 1978

Sastāvdaļas

1. Lapu salāti
2. Cieti vārītas olas
3. Krejums
4. Sāls, cukurs
5. Zaļumi
6. Citrona sula


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk