Aukstā zupa ar bērzu sulu

 28. maijs 2009 7:00 Recepte  skatījumi: 2531

Nepieciešams:

svaigs gurķis

kartupeļi

olas

desa

sīpols

bērzu sula

sāls, pipari

cukurs

garšaugi

citronu sula

lociņi



Pagatavošana:
Gabaliņos sagriež svaigo gurķi, ar mizu novāritus (nomizotus)  kartupeļus, vāritas olas, desu, sīpolu. Pievieno bērzu sulu, sāli, piparus un cukuru pēc garšas, garšaugus, var pievienot citronu vai citrona sulu, sīpollokus, dilles. Var likt klāt ari redīsus. Gaumes lieta. Labu apetiti!!!

 

Iesūtījis: Aleksandrs Fjodorovs, Auksto zupu olimpiādes dalībnieks


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk