Aizraujoša lasāmviela: Deviņi pilnīgi svešinieki

Vai desmit dienas kūrortā tiešām var mainīt dzīvi uz visiem laikiem? 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Deviņi pilnīgi svešiniekiSvešinieks uz ielas, svešinieks mājās, sveša seja spogulī. Kas tu esi? Cik labi tu sevi pazīsti? Cik labi tu pazīsti sev tuvos cilvēkus, un cik labi viņi pazīst tevi? 

Ekskluzīvā Austrālijas atpūtas kompleksā ierodas deviņi svešinieki. Katrs ar savu pagātni, noslēpumiem un dvēseles sāpēm. Katrs ar cerību beidzot izkļūt no savu problēmu apburtā loka. Viesiem tiek apsolīts, ka desmit dienas šajā kūrortā viņus pilnībā pārvērtīs. Viņiem nav ne mazākās nojausmas, kādus pārbaudījumus sagādājusi ekscentriskā kūrorta īpašniece. Cik tālu katrs no šiem cilvēkiem būs gatavs iet, lai mainītos? 

 

Brīnišķīgā grāmatas autore Laiena Moriartija spēj ieraudzīt cilvēku visā tā spožumā un postā, un katra viņas grāmata ir aizkustinoša dzīves skola. Savā jaunākajā romānā rakstniece ar psiholoģes vērību un cilvēcisku siltumu ielūkojas deviņu svešinieku dzīvē, kurā netrūkst sāpju un negludumu. Soli pa solim Moriartija savas grāmatas varoņus ved pretim gaišajam cerības staram, parādot, ka dzīvesprieks ir atjaunojams resurss. Lasiet arī citus rakstnieces darbus: Lielie mazie meli, Hipnotizētājas mīlas stāsts, Ko Alise aizmirsa, Patiesi. Neprātīgi. Vainīgi un Neaizmirstamā gadadiena.

 

Šis romāns iedarbojas gluži kā desmit dienas kūrortā! /Goodreads/

Reklāma
Reklāma

Moriartija ir izcila stāstniece! /The Age/

 

Ieskaties: www.kontinents.lv