Tēva dienas festivālā varēs lieliski pavadīt laiku DEPO orientēšanās trasē, kā arī laimēt dāvanu kartes!

9. septembrī Vērmanes dārzā notiks “Tēva dienas festivāls 2017”, kurā līdztekus citām aktivitātēm bērni kopā ar vecākiem varēs izbaudīt aizraujošu atrakciju – orientēšanās sacensības, kuras atbalsta veikals-noliktava DEPO.

FOTO: Shutterstock.com

Vairāk nekā 20 kontrolpunkti ar dažādiem burtiem būs izvietoti visā Vērmanes dārza teritorijā. Piedalīties un aizpildīt orientēšanās sacensību karti varēs gan visa ģimene kopā, gan katrs ģimenes loceklis atsevišķi. Izejot orientēšanās sacensības, ikviens dalībnieks tiks cienāts ar maiznīcas “Flora” čempionu cepumiem, bet plkst. 15.30 uz Tēva dienas festivāla skatuves notiks izloze un tiks paziņoti 11 laimīgie, kuri saņems DEPO dāvanu kartes.
 

Par Tēva dienas festivālu:
Tēva dienas festivālu jau piekto gadu Rīgā organizē Latvijas vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv", mērķis ir sekmēt tēva un bērna brīvā laika pavadīšanu kopā, kā arī sabiedrībā aktualizēt tematu par tēva nozīmi bērna dzīvē. Tēva dienas gājiens un festivāls notiks sestdien, 9. septembrī, Rīgā – gājiens sāksies plkst. 12.00 pie Brīvības pieminekļa un noslēgsies Vērmanes dārzā, kur noritēs Tēva dienas festivāls līdz pat plkst. 16.00. Vairāk par dažādajām Tēva dienai un tēviem veltītajām aktivitātēm var uzzināt – www.tevadiena.lv.

 

Reklāma
Reklāma

http://www.mammamuntetiem.lv/articles/38632/sogad-teva-dienas-gajiens-un-festivals-9-septembri-svetku-programma/