Mani vasarīgie atradumi bērnu apģērbu veikalos


Šī vasara pienākusi ar situāciju – maniem bērniem nav ko vilkt! Izauguši teju no it visām drēbēm. Kuru ņem, to ieloki nederīgo apģērbu maisā. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Līdz ar šo atklājumu bija pienācis laiks doties ceļojumā, tāpēc dažu jaunu kārtu iegādi nu nekādi nevarējām atlikt. Un devos uz Galleria Riga, kur esmu atklājusi divus veikalus ar lieliskām bērnu apģērbu nodaļām – Piazza Italia un Reserved. Daudzi to nav zinājuši, ka tur ir bērnu apģērbi, tieši tāpēc padalos savos vasarīgajos atradumos, kas veidoja manu bērnu ceļojumu garderobi. Jāatzīmē, ka kvalitāte ir samērīga ar cenu + ja šajos veikalos ir atlaides, tad tās patiesi IR atlaides

Par apģērbu kvalitāti - materiāls viegls, patīkams, nevienu no apģērba gabaliem pēc izņemšanas no ceļojumu somām neprasījās pārgludināt. Pieļauju, ka šo veikalu plauktos atrodami arī citāda materiāla tērpi, bet mūsu izvēle vienmēr ir par labu ne tikai "labi izskatās", bet arī - lai bērnam ir ērti, nesvīst, neniez vai citādi netraucē.

Pie katras bildes lūkoju norādīt cenas - tās, ko atceros. 

 

Apģērbs bērniem

Dēlam Klāvam krekls un šorti - Reserved. Cenu nepateikšu - šo no iepirkšanās atnesa pats Klāvs ar tēti. Pludmalē Santropē, Francija. 

Apģērbs bērniem

Meitai Lībai kleita - Piazza Italia. Kleita maksāja aptuveni 6 eiro. Santropē, Francija.

Apģērbu veikali bērniem

Lībai krekliņš no Reserved. Izmaksas - 4-5 eiro.

Reklāma
Reklāma

Apģērbu veikali bērniem Reserved

Klāvam krekls un šorti - Reserved. Kreklu Klāvs izvēlējās pats - atlaižu laikā. Eze, Francija.

Apģērbi bērniem Reserved

Samirkuši un laimīgi strūklakās Nicas centrā.

Apģērbi bērniem Piazza Italia

Krekls Piazza Italia. Šo iegādājāmies jau pagājušajā sezonā atlaižu laikā - maksāja aptuveni 4 eiro, tiek valkāts ļoti, ļoti bieži! 

Apģērbi bērniem reserved

Lībai krekliņš no Reserved. Šajā krekliņā svarīgākais bija zirgi, jo Lība mācās jāšanā, tāpēc cena prātā nav palikusi. Tomēr tā nebija lielāka par 5-6 eiro. Nica. 

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, Mammamuntetiem.lv vadītāja