Pēdējais brīdis dalībai bērna mīļāko pasaku konkursā! Balva no latviešu apģērbu zīmola ZIB*

Latvijas dizaina zīmols ZIB* nupat laidis klajā jaunu apģērbu kolekciju – "Pasakas par ziediem". Vai atceries Annas Sakses skaistās pasakas par ziediem? Jā, kolekcija tapusi, iedvesmojoties tieši no tām. Jaunajai tērpu kolekcijai par godu mammamuntetiem.lv un ZIB* rīko tematisku konkursu, aicinot mammas un tētus pastāstīt, kura ir jūsu bērnu šī brīža mīļākā pasaka?
Uzvarētājs balvu sev varēs izvēlēties pats - kādus no zīmola ZIB* košajiem reitūžiem vai džemperiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Uzvarētājs balvu sev varēs izvēlēties pats - kādus no zīmola ZIB* košajiem reitūžiem vai džemperiem!

 

Lai piedalītos Mīļāko pasaku konkursā:

1. Īsumā uzraksti (3-10 teikumi), kura pasaka vai pasakas šobrīd tavam bērnam patīk visvairāk un kas tieši šajā pasakā tik ļoti ir iepaticies.

2. Stāstiņu vari ilustrēt ar bildēm.

3. Stāstu un bildes līdz 21. maijam sūti uz redakcija@mammam.lv vai pievieno šī raksta komentāros

 

Līdz šim ieteiktās pasakas ir apkopotas ralstā Bērnu mīļāko grāmatu TOPs. Novērojumos dalās mammas

 

Par balvu!

Reklāma
Reklāma

Apbalvosim vienu uzvarētāju. Ja uzvarētāja būs meitene, tad balvā saņems greznos ZIB* reitūžus. Ja zēns - kādu no ZIB* greznajiem džemperiem!


Reitūži

ZIB* reitūži darināti no elastīga apdrukāta kokvilnas trikotāžas auduma ar ZIB* apdruku, kas veikta ar rokas sietspiedi, tepat ZIB* darbnīcā. Katrs produkts ir unikāls un neatkārtojams roku darbs. Reitūžiem viduklī iešūta elastīga gumija un tie pieejami dažādos izmēros no 1-10 g.v. Vairāk par ZIB* reitūžiem uzzini www.zib.lv

 

Džemperi

Pelēks, biezas kokvilnas trikotāžas džemperis bērniem ar ZIB* īpaši veidotu priekšpuses apdruku. Džemperim ir apaļš kakla izgriezums un garas piedurknes. Tas veidots no elastīga, bieza kokvilnas trikotāžas auduma - 96% kokvilna, 4% elastāns, priekšpuse izgatavota no apdrukāta, bieza, mīksta poliestera.

 

{{ gallery }}