Treknā krēmīgā rabarberu kūka ar putukrējumu

 03. jūnijs 2015 17:20 Recepte  skatījumi: 8303

Ja tevi neuztrauc kalorijas, bet garšas kārpiņas prasās pēc iepriecinājuma, izmēģini šo recepti. 



Foto: Shutterstock.com

Kas var būt gardāks par putukrējumu un kūkām?


Rabarberus sagriež gabaliņos. Saldo krējumu, pusi cukura, vanīlīncukuru un šķipsniņu sāls saputo. Pieputo divus olu dzeltenumus un vienu veselu olu. Iemaisa miltus ar cepamo pulveri.

Mīklu klāj ietaukotā un ar miltiem izkaisīta veidnē, virsū uzber sagrieztus rabarberus. Līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī cep aptuveni 30 min.

Olbaltumu saputo ar šķipsniņu sāls, pa daļām ieputo 100.g.cukuru,klāj virsū kūkai, turpina cept vēl 15.min.
Kūku atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

Sastāvdaļas

1. Rabarberi
400 g
2. Olas
3 gab.
3. Salda krējuma
130 g
4. Cukurs
200 g
5. Vanilīncukurs
1 tējk.
6. Sāls
7. Milti
150 g
8. Cepamais pulveris
1,5 tējk.
9. Pūdercukurs pārkaisīsanai.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Esi man blakusLasīt vairāk

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk