Ķirbja ''aukstais ''ievārijums

 01. oktobris 2009 14:00 Recepte  skatījumi: 6809




Ķirbi, apelsīnus, citronus nomizo, izņem kauliņus, visu samaļ. Pieliek cukuru un kārtīgi samaisa. Ļauj ievilkties istabas temperatūrā, kamēr izkūst cukurs. Salej burkās un liek vēsumā.
Lai Jums labi garšo!

 

Iesūtījusi: Ludmila Štāla, recepšu konkursa Ķirbju ražas svētki dalībniece

Sastāvdaļas

1. Apelsīns
2 gab
2. Cukurs
1 700 gr
3. Citrons
2 gab
4. Ķirbis
2 kg


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk