Šnicele ar sieru

 29. septembris 2009 22:30 Recepte  skatījumi: 9184



Teļa gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, dažās vietās maliņas iegriež, šķēles pārkaisa ar sāli, apmērcē sakultā olā, pēc tam apviļā sarīvētā sierā, kas samaisīts ar cukuru. Karstā sviestā apcep no abām pusēm, aprasina ar citrona sulu.

Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, zaļajiem zirnīšiem, ziedkāpostiem.

 

Recepte no grāmatas: Ikdienai un svētku galdam/Ņ. Masiļūne. – Rīga: Avots, 1982

Sastāvdaļas

1. Teļa gaļa
800 g
2. Olas
2 gab.
3. Siers
100 g
4. Cukurs
2 ēd.k.
5. Sviests
6o g
6. Citrons
7. Sāls, zaļumi


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk