Ziemassvētku koncerts "Latvijas Goda ģimenēm" par īpaši draudzīgu cenu

22. decembrī, plkst. 17.30 un 20.00, Rīgas Domā notiks sirsnīgi Ziemassvētku koncerti, kurus īpaši "Latvijas Goda ģimeņu" programmas dalībniekiem organizē "Vīgneru Ernesta institūts" sadarbībā ar "Sabiedrības Integrācijas fondu". Koncerta pamatideja – rast iespēju visām Latvijas Goda ģimenēm neatkarīgi no ģimenes finanšu iespējām vai ģimenes kupluma, par simbolisku maksu (5 EUR no personas) apmeklēt jauku, ģimenisku un Ziemassvētku sajūtu rosinošu pasākumu pašā Rīgas sirdī – majestātiskajā Rīgas Domā!
Koncertu programmā klasiskas un visiem labi zināmas Ziemassvētku dziesmas, kā arī vairāki īpaši šiem Ziemassvētku koncertiem gatavoti pārsteigumi.

FOTO: Publicitātes foto

Koncertu programmā klasiskas un visiem labi zināmas Ziemassvētku dziesmas, kā arī vairāki īpaši šiem Ziemassvētku koncertiem gatavoti pārsteigumi.

Šarmantā dziedātāja Ieva Kerēvica, daudzu vokālo konkursu un TV šovu laureāte, ikvienu koncerta apmeklētāju aizvedīs daudzveidīgā skaņu sajūtu ceļojumā, neatkārtojamās balss īpašnieks, daudzu vokālo konkursu laureāts, Latvijas Nacionālās operas solists, tenors Artjoms Safronovs, tikai šajā Ziemassvētku koncertā iepriecinās klausītājus ģimeniskā duetā kopā ar savu sievu, lielisko Latvijas Nacionālās operas soprānu Innu Kločko. 

 

Īpaši gaisīgu un gandrīz vai sataustāmu Ziemassvētku noskaņu radīs viens no Latvijas atraktīvākajiem un publikas iemīļotākajiem amatierkoriem, starptautisku koru konkursu laureāts, vairāku GrandPrix ieguvējs – Carnikavas jauktais koris “Vēja balss” un tā diriģents Matīss Circenis. 

 

Grupa “24. Avēnija”, šī gada jauno izpildītāju sensācija, kas ar savu orģinālkompozīciju “You Said” ne tikai ieguva 3. vietu konkursa “Supernova” nacionālajā atlasē, bet nu jau ir paspējusi izdot savu pirmo albumu un iekarot daudzu klausītāju simpātijas – šajā vakarā būs dzirdama sev neierastā, pieklusināti akustiskā izpildījumā. 

RKTMC “Mazā ģilde” bērnu un jauniešu vokālais ansamblis “Kolibri” klausītājus aizraus ar savu nemainīgi azartisko harismu.
 

Koncertu kuplinās arī Latvijā populāri un atpazīstami mākslinieki – ērģelniece Larisa Carjkova, flautiste Zīle Ūdre, pianists Madars Kalniņš, ģitārists Ainis Rudzītis, basa virtuozs Norberts Skraucis, džeza vokāliste Gita Laimīte, koklētāja Marta Paula Pauliņa, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra vijolnieks Aleksejs Bahirs, muzikālā apvienība “BikiGRUPA”, kas tautā iemīļotās dziesmās izdzied BIKIBUKS bilžu grāmatas, un citi mākslinieki. 

 

Reklāma
Reklāma

 

Koncertu programmā klasiskas un visiem labi zināmas Ziemassvētku dziesmas dažādos aranžējumos un izpildījumos, kā arī vairāki īpaši šiem Ziemassvētku koncertiem gatavoti pārsteigumi. Būs dzirdamas ne tikai varenās Doma ērģeles, bet arī flauta, vijole, klavieres, ģitāras, perkusijas un pat kokle. 

 

Klausītājus iepriecinās arī krāšņs, Ziemassvētku noskaņām piepildīts gaismu noformējums. 

 

Pirms un pēc koncerta apmeklētājiem būs lieliska iespēja Doma laukumā apmeklēt pārsteigumiem un smaržām pilno Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņu.

 

Koncertus atbalsta – FULL STAGE sound & light, avota ūdens un dabīgā minerālūdens ražotājs VENDEN. Par saldiem pārsteigumiem rūpējas LAIMA, par gardu kafiju – LAVAZZA.

  • Latvijas Goda ģimeņu biļetes īpašā cena tiek piemērota, ievadot BIĻEŠU PARADĪZES sistēmā derīgas “Latvijas Goda ģimenes apliecība” numuru. 
  • Bērniem līdz 6 gadu vecumam (ieskaitot), neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja
    – bez maksas.

Saistītie raksti