Rudens brīvlaikā Rundāles pils aicina ģimenes ar bērniem uz spēli "Jaunie restauratori"

26. un 27. oktobrī Rundāles pils muzejs aicina ģimenes ar bērniem uz spēli “Jaunie restauratori”, lai kopīgi labi pavadītu laiku un uzzinātu vairāk par Rundāles pili un restaurāciju.
Spēle sastāv no ievada video, trim praktiskiem uzdevumiem un diskusiju sadaļas.

FOTO: Publicitātes foto

Spēle sastāv no ievada video, trim praktiskiem uzdevumiem un diskusiju sadaļas.

Spēle paredzēta bērniem, sākot no 11–12 gadu vecuma, taču sniegs prieku un jaunas zināšanas arī pieaugušajiem. To spēlē grupās, izmantojot spēles vietni internetā un iespiestus materiālus. Līdzi uz pasākumu var ņemt arī jaunākus bērnus, kuriem būs sagatavotas citas aktivitātes. 

 

Spēle sastāv no:

  • ievada video, 
  • trim praktiskiem uzdevumiem,
  • diskusiju sadaļas. 

 

Ievada videoierakstā spēlētāji uzzina interesantus faktus par Rundāles pils vēsturi un restaurāciju, bet praktiskie uzdevumi ļauj iejusties restauratoru lomā. Spēlētāji, veicot pils izpēti, uzzina, kā tā mainījusies restaurācijas laikā, turklāt mēģina atjaunot senos krāšņu flīžu zīmējumus un noteikt sienu gleznojumu galvenos bojājumu veidus.

 

Reklāma
Reklāma

Katrā no minētajām dienām spēli spēlēsim divreiz:

  • no plkst. 13.00 līdz plkst. 14.00, 
  • no plkst. 15.00 līdz plkst. 16.00. 

 

Ģimenes var izvēlēties sev ērtāko dienu un laiku, lai piedalītos pasākumā. Vienā pasākumā var piedalīties līdz 6 ģimenēm.

 

  • Biļete uz pasākumu jāiegādājas muzeja kasēs, tā maksā 5 EUR vienai ģimenei. Pasākuma biļetē nav iekļauta pils apskate.
  • Lūdzam dalībniekus iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu pr@rundale.net. E-pastā jānorāda datums un laiks, kā arī cilvēku skaits un bērnu vecums.

Saistītie raksti