ERGO sāk piedāvāt vēža apdrošināšanu

Apzinoties augstos onkoloģisko saslimstību rādītājus un nepieciešamību pēc finansiāla atbalsta, ar ko saskaras vēža slimnieku ģimenes, apdrošinātājs ERGO no 4. februāra savā pakalpojumu portfelī iekļauj jaunu apdrošināšanas veidu – vēža apdrošināšanu. Ļaundabīga audzēja diagnozes gadījumā tas nodrošina finansiālu aizsardzību tūlītējai ārstēšanās procesa sākšanai, kā arī paredz atlīdzību vēža agrīnās stadijās. Atkarībā no apdrošinājuma summas apdrošināšana sedz līdz 100 000 eiro un bez papildu maksas sniedz atbalstu arī apdrošinātā nepilngadīgo bērnu saslimšanas gadījumā.
Latvijā onkoloģiska saslimšana ik gadu tiek atklāta vairāk nekā 10 tūkstošiem iedzīvotāju.

FOTO: Publicitātes foto

Latvijā onkoloģiska saslimšana ik gadu tiek atklāta vairāk nekā 10 tūkstošiem iedzīvotāju.

“Vēža diagnozes paziņošana maina dzīvi ne tikai emocionāli, bet arī tiešā veidā var ietekmēt ikdienas dzīves kvalitāti un likt satraukties par finansiālo stabilitāti. Vēža apdrošināšanas programma jau veiksmīgi ieviesta Lietuvā un Igaunijā, kur ERGO klientiem tā palīdzējusi uzsākt tūlītēju ārstēšanos bez bažām par ģimenes finansiālajām iespējām. 

 

Latvijā onkoloģiska saslimšana ik gadu tiek atklāta vairāk nekā 10 tūkstošiem iedzīvotāju. Aptuveni trešdaļā gadījumu vēzi pamana pirmajās stadijās, kad tas ir sekmīgāk ārstējams, un finanšu atbalsts ir noderīgs. Mums, ERGO, ir svarīga katra cilvēka dzīvība un veselība. Ņemot vērā pēdējo gadu ekonomiskos satricinājumus, paredzam, ka jaunais pakalpojums kļūs par būtisku finanšu drošības spilvenu daudzām ģimenēm, ļaujot koncentrēties uz svarīgāko – cīņu ar slimību un atveseļošanos,” par jauno apdrošināšanas veidu stāsta ERGO Life Insurance SE Dzīvības un Veselības apdrošināšanas departamentu direktors Baltijā Gints Konrads.

 

Jaunais apdrošināšanas pakalpojums klientiem būs pieejams no 4. februāra. Šis datums, kad tiek atzīmēta Pasaules pretvēža diena, izvēlēts simboliski. 

 

Lai arī valsts veselības aprūpes sistēmā tiek veikti uzlabojumi un tiek palielināts finansējums onkoloģisko saslimšanu ārstēšanai, vēža gadījumā liela daļa procedūru un pat zāļu izmaksu tomēr vēl aizvien paliek uz pacienta pleciem. Tas ietekmē saslimušā ģimenes finansiālo drošību ikmēneša mājsaimniecības izdevumu segšanā. ERGO vēža apdrošināšana ir būtisks finanšu atbalsts saslimšanas gadījumā, ko var novirzīt gan darba nespējas rezultātā zudušo ienākumu kompensācijai, gan papildu ārstniecības pasākumiem, piemēram, tiem medikamentiem, ko nekompensē valsts veselības aprūpes sistēma.

 

ERGO vēža apdrošināšana ir pieejama personām no 18 līdz 64 gadiem. 

Reklāma
Reklāma

 

Maksimālā apdrošinājuma summa ir līdz 100 000 eiro, tās apjomu var brīvi izvēlēties. Igaunijā klienti kā apdrošinājuma summu vidēji izvēlas 49 000 eiro, bet Lietuvā –28 000 eiro. Apdrošinātā esošie un polises darbības laikā dzimušie bērni tiek automātiski apdrošināti bez maksas par pusi no apdrošinājuma summas – līdz 25 000 eiro. 

 

Apdrošināšanas polises līguma darbības laiks ir elastīgs – klients var izvēlēties sev piemērotāko termiņu no viena līdz pat 46 gadiem. Līguma noslēgšana ir ātra: ja klientam nav bijušas risku paaugstinošas indikācijas, apdrošināšanas līguma noslēgšanas process būs vienkāršs – pietiks ar apdrošināšanas pieteikuma un veselības deklarācijas aizpildīšanu. Būtiski, ka šis produkts paredz atlīdzības izmaksu arī vēža agrīnās stadijās, tostarp ādas vēža gadījumā. No 4. februāra produkts būs pieejams visā Latvijā. Interesentus aicinām vērsties pēc informācijas, zvanot pa tālruni 1887, rakstot uz info@ergo.lv vai tuvākajā ERGO filiālē.

 

Par ERGO 

ERGO ir viena no vadošajām apdrošinātāju grupām Baltijas reģionā, kas piedāvā plašu apdrošināšanas pakalpojumu klāstu, tostarp nedzīvības, dzīvības un veselības apdrošināšanu. ERGO pakalpojumiem, ekspertu zināšanām un finansiālajai stabilitātei Baltijas valstīs uzticas 650 000 klientu. 

ERGO apdrošināšanas sabiedrības Baltijā ietilpst ERGO Apdrošinātāju grupā, kas ir viena no Vācijas un Eiropas lielākajām grupām. ERGO ir pārstāvēta vairāk nekā 30 pasaules valstīs, koncentrējoties uz biznesu Eiropā un Āzijā. ERGO akcionārs ir Munich Re, kas ir viens no lielākajiem pārapdrošinātājiem un risku pārvaldītājiem pasaulē.