''Liels un mazs'' aicina ģimenes ar bērniem doties audiopastaigā ''Atradumi Rīgas centrā''

Audiopastaigā “Atradumi Rīgas centrā” izdevniecība “Liels un mazs” piedāvā iepazīt grāmatas bērniem.
Bērnu grāmatu izdevniecība “Liels un mazs” aicina ģimenes ar bērniem un ikvienu pastaigu mīļotāju, doties audiopastaigā “Atradumi Rīgas centrā”.

FOTO: Shutterstock.com

Bērnu grāmatu izdevniecība “Liels un mazs” aicina ģimenes ar bērniem un ikvienu pastaigu mīļotāju, doties audiopastaigā “Atradumi Rīgas centrā”.

Bērnu grāmatu izdevniecība “Liels un mazs” aicina ģimenes ar bērniem un ikvienu pastaigu mīļotāju, doties audiopastaigā “Atradumi Rīgas centrā”. Tajā var iepazīt gan dažādas Rīgas centra un Grīziņkalna vietas, gan 2023. gadā izdotās “Liels un mazs” grāmatas, gan deviņas jau lasītāju iemīļotas un pilsētas publiskajās bibliotēkās pieejamas “Liels un mazs” grāmatas.

Sekojot maršruta kartei, jūs atradīsiet grāmatu ilustrāciju uzlīmes un kvadrātkodus, kurus noskenējot savā telefonā, varēs noklausīties “Kvadrifrona” aktieru Ances Strazdas, Reiņa Botera, Klāva Meļļa un Āra Matesoviča ieskaņotos stāstus un dzejoļus. Maršruta karte iegūstama “Liels un mazs” mājas lapā, kā arī atsevišķās maršruta vietās, piemēram, Dabas muzejā, Grīziņkalna bibliotēkā, Valodu mājā, galerijā Istaba, veikalā Avokado un citur, būs pieejami kartes fiziskie eksemplāri. 

Audiopastaigā ietvertas 24 grāmatas – gan latviešu autoru Ineses Zanderes, Māras Zālītes, Ērikas Bērziņas, Viestura Ķerus, Kārļa Vērdiņa, Agneses Vanagas, Luīzes  Pastores, Jura Kronberga, Zanes Volkinšteines oriģināldarbi, gan tulkojumi un atdzejojumi no poļu, nēderlandiešu, vācu, igauņu, zviedru, čehu un norvēģu valodas.

Reklāma
Reklāma

Pastaigas maršruts vedīs uz Rīgas Cirku, Rīgas Dzemdību namu, Jauno Rīgas teātri, muzejiem, skolām, bērnu un jauniešu jaunrades centriem un citām vairāk un mazāk zināmām interesantām vietām.

Audiopastaigas “Atradumi Rīgas centrā” maršruta garums nav precīzi noteikts, jo pieturpunktus var sasniegt, ejot pēc saviem ieskatiem – pa taisnāko ceļu vai iegriežoties visur, kur sirdi uzrunā Rīgas centra un Grīziņkalna ieliņas. Brašākiem un ātrākiem gājējiem varētu būt pa spēkam visas grāmatas atrast vienā reizē, taču var pastaigu sadalīt vairākos posmos, jo tā būs pieejama līdz pat 2023. gada 31.decembrim.  

 

Info:  Liels un mazs audiopastaiga

Saistītie raksti