Ģimenes restorāns "Hercogs Garden" ielūdz uz Tēva dienas branču 10.septembrī

Svētdienas vēlās brokastis jeb brančs ir pārbaudīta vērtība! 10.septembrī svinam Tēva dienu, un "Hercogs Garden" brančs ir lieliska vieta, kur nosvinēt šos svētkus!
Hercogs Garden Tēva dienas branča piedāvājumā arī dažādi grilēti gardumi un jūras veltes. Restorāna šefpavārs būs parūpējies par desertu un kārumu izvēli, un kaut ko aizraujošu piedāvājumā atradīs arī mazie brančotāji! Laipni gaidīti!

FOTO: Publicitātes foto

"Hercogs Garden" Tēva dienas branča piedāvājumā arī dažādi grilēti gardumi un jūras veltes. Restorāna šefpavārs būs parūpējies par desertu un kārumu izvēli, un kaut ko aizraujošu piedāvājumā atradīs arī mazie brančotāji! Laipni gaidīti!

“Hercogs Garden” zaļajā oāzē Mārupē, Malduguņu ielā 2, ģimenes tiks sagaidītas ar plašu silto un auksto ēdienu bufetes galdu – dažādām uzkodām, salātiem, kā arī iecienītiem siltajiem brokastu ēdieniem! 

 

 

Piedāvājumā arī dažādi grilēti gardumi un jūras veltes. Restorāna šefpavārs būs parūpējies par desertu un kārumu izvēli, un kaut ko aizraujošu piedāvājumā atradīs arī mazie brančotāji! Laipni gaidīti!

 

Reklāma
Reklāma

 

Iespēja izvēlēties vienu no apmeklējumu laikiem:

  • plkst.11:00-13:30
  • plkst.14:30-17:00
  • plkst.18:00-20:30


Cena pieaugušajiem – 27,00 EUR no personas, bērniem 3-12 gadi – 14,00 EUR.
Tālrunis rezervācijām un jautājumiem: 25772541

Saistītie raksti