Tēva dienas festivālā būs pieejami veselības mērījumi un speciālistu konsultācijas bez maksas

Jau šosvētdien ar tradicionālo gājienu un dažādām aktivitātēm Vērmanes dārzā notiks desmitais Tēva dienas festivāls, ko rīko vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv". Šogad būs iespēja ne tikai piedalīties dažādās stafetēs un izzinošās aktivitātēs, bet arī varēs bez maksas saņemt "Latvijas Amerikas acu centra" un MFD Veselības grupas speciālistu konsultācijas, kā arī būs pieejami holesterīna, glikozes un asinsspiediena bezmaksas mērījumi.
Šogad festivāla apmeklētāji aicināti arī padomāt par savu veselību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šogad festivāla apmeklētāji aicināti arī padomāt par savu veselību.

Tēva dienas tradicionālais gājiens ar saukli “Lepns, ka esmu tētis!” sāksies plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa, pulcēšanās tam no plkst. 11.00. Tālāk no Brīvības pieminekļa gājiens dosies pa Brīvības bulvāri uz Elizabetes ielu un noslēgsies Vērmanes dārzā, kur svētku svinēšana notiks līdz pat plkst. 16.00.

 

Uz skatuves notiks koncerts, būs priekšnesumi un gaidāma arī balvu izloze uz Lielā Laimes rata! Savukārt Vērmanes dārza teritorijā Izklaides un aktivitātes paredzētas ģimenēm gan ar pavisam maziem, gan lieliem bērniem, gan arī – vecvecākiem! Tētim varēs uztaisīt dāvanu vai kroni, būs svinīgas fotosienas un kopīgi ieturēt maltīti brīvdabas kafejnīcās.

 

Šogad festivāla apmeklētāji aicināti arī padomāt par savu veselību.

 

“Latvijas Amerikas acu centrs”

 

Ikvienam būs iespēja saņemt bezmaksas konsultāciju un uzzināt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem saistībā ar acu veselību. Tāpat būs iespēja iepazīties ar LAAC pakalpojumiem, tostarp par iespējām redzes korekcijā, blefaroplastikā, acu un redzes pārbaudi bērniem u. c. pakalpojumiem. 

 

Tētiem sarūpēta īpaša konsultācija – Dr. Tverdyi pastāstīs par bleferoplastiku vīriešiem. 

Reklāma
Reklāma

 

Un, protams, būs arī LAAC sarūpētas spēles un aktivitātes par redzes stabilitāti un koncentrēšanos.

 

MFD Veselības grupa

 

MFD Veselības grupa būs sarūpējusi holesterīna, glikozes un asinsspiediena bezmaksas mērījumus, kā arī varēs saņemt konsultācijas par medicīnas pakalpojumu pieejamību, tostarp par valsts apmaksātajiem.  
Būs arī iespēja pierakstīties uz vizītēm pie ārstiem un speciālistiem un saņemt kuponus ar atlaidi medicīnas pakalpojumiem.

 

Jaunākajai informācijai par Tēva dienas gājienu un festivālu seko līdzi www.tevadiena.lv!

 

Pasākums tiek īstenots ar Rīgas domes līdzfinansējumu.

Saistītie raksti