Apmeklē piedzīvojumu parku aktīvām ģimenēm ADVENTURES’ Zone, nosauc paroli un saņem atlaidi!

ADVENTURES’ ZONE ir aktīvās atpūtas un izklaides piedzīvojumu parks bērniem un viņu vecākiem, kas piedāvā unikālas aktivitātes.
Mēs Tev dāvinām lielisku iespēju izbaudīt parka piedzīvojumus ar 7 EUR atlaidi. Visu februāri, apmeklē piedzīvojumu parku ADVENTURES’ Zone, pie kases nosauc paroli: MT-PIEDZĪVOJUMS.

FOTO: Publicitātes foto

Mēs Tev dāvinām lielisku iespēju izbaudīt parka piedzīvojumus ar 7 EUR atlaidi. Visu februāri, apmeklē piedzīvojumu parku ADVENTURES’ Zone, pie kases nosauc paroli: MT-PIEDZĪVOJUMS.

Vienuviet 700m² platībā, 2 stāvos ir iespēja izmēģināt spēkus sekojošās aktivitātēs: 
 

  • Latvijā pirmajā “Nindzja” šķēršļu joslā;
  • kāpšanā pa māju fasādēm un klinšu sienām;
  • pazust 4 stāvu brīnumu labirintā;
  • izlēkāties pa batutiem un tīklu parku;
  • pierādīt drosmi, šķērsojot caurspīdīgo tiltu 7m augstumā;
  • domāt radoši kreativitāti attīstošajās spēlēs;
  • ar pašiem mazākajiem izbaudīt bumbu baseinu

 

ADVENTURES’ ZONE atrakciju parks ir sadalīts divās atrakciju zonās dažādām vecuma grupām. Tas darīts apzināti, lai ievērotu augstākās drošības normas un atšķirīgās bērnu intereses:

 

  • XS zona paredzēta bērniem vecumā no 1 līdz 5 gadiem. Telpa veidota no neskaitāmiem rotaļu lācīšiem un bumbu baseina. Dizains noteikti būs Instagram bildes vērts;
  • A zona jeb lielais piedzīvojumu parks paredzēts bērniem un vecākiem sākot no 3 gadu vecuma. Tajā pārsteigs īpaša, profesionāli veidota gaisotne un jau minētās atrakcijas;
  • parks piedāvā arī mājīgu un mūsdienīgu kafejnīcu un ballīšu telpas svētku organizēšanai.
     

Mēs Tev dāvinām lielisku iespēju izbaudīt parka piedzīvojumus ar 7 EUR atlaidi. Visu februāri, apmeklē piedzīvojumu parku ADVENTURES’ Zone, pie kases nosauc paroli
MT-PIEDZĪVOJUMS
un Tu saņemsi 7 EUR atlaidi A zonas apmeklējumam.*


Piedāvājums ir spēkā līdz 2023. gada 28. februārim. Atlaižu paroles un kuponi savstarpēji nesummējas. Maksimālā izmantojamā atlaide vienai apmeklējuma reizei un personai A zonā ir 7.00 EUR. 
*Atlaide ir spēkā A zonas apmeklējuma laikiem sākot no 2 stundām.

 

ADVENTURES' ZONE ir viens no kvalitatīvākajiem un inovatīvākajiem bērnu rotaļu laukumiem pasaulē. 

Mūsu komanda ir piedalījusies neskaitāmu atrakciju parku, tai skaitā arī Disnejlendas, būvniecībā visā pasaulē. Latvijā esam radījuši plaši zināmās atrakcijas, tādas kā BUNGEE SIGULDA jeb gumijlēkšanu, ZĒRGLIS un AERODIUM. Visu šo apjomīgo projektu īstenošanā esam ieguvuši vērtīgu pieredzi un tāpēc, veidojot rotaļu laukumu ADVENTURES' ZONE, esam izvēlējušies tikai labākās un mūsdienīgākās bērnu attīstošās atrakcijas. 

Jauno piedzīvojumu parku ir projektējuši AERODIUM inženieri – komanda, kura Holivudas filmas "Mission Impossible: Fallout" vajadzībām uzbūvēja lielāko vēja tuneli pasaulē un mācīja lidot Tomu Krūzu.

ADVENTURES’ ZONE atrodas: t/c AKROPOLE Alfa 3. stāvā un ir atvērts katru dienu no plkst. 10:00 līdz 21:00.

Saistītie raksti