Dodies uz zoodārzu un piedalies balvu izlozē; iespēja laimēt gada abonementu ģimenei

Kā iegūt ģimenes gada abonementu Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā? Nāc uz Rīgas zoodārzu vai zoodārza filiāli 'Cīruļi", iemūžini savu apmeklējumu video, publicē sociālajos tīklos un iepriecini savu ģimeni ar īpašu balvu!
Iepazīsti arī jaunos maršrutus – gan īpaši rudenim veltīto, gan aizsargājamās sugas izzinošo.

FOTO: Shutterstock.com

Iepazīsti arī jaunos maršrutus – gan īpaši rudenim veltīto, gan aizsargājamās sugas izzinošo.

Neļauj lietainam laikam sevi apturēt – daudzi dzīvnieki aplūkojami telpās. Pat ja līst lietus, droši velc gumijas zābakus, lietusmēteli un lietussargu un dodies atklājumu pilnā piedzīvojumā. Gaisa temperatūrai krītoties, kuru katru brīdi uz ziemas ekspozīcijām dosies tādi siltāku zemju iemītnieki kā kapibaras, kakadu papagaiļi un tapīri, kurus drīz nevarēs redzēt līdz pat pavasarim. Iepazīsti arī jaunos maršrutus – gan īpaši rudenim veltīto, gan aizsargājamās sugas izzinošo.

Un tas vēl nav viss – ir arī iespēja iegūt savā īpašumā ģimenes gada abonementu 90 eiro vērtībā! 

 

Lai to izdarītu:

  • nāc uz Rīgas zoodārzu vai zoodārza filiāli "Cīruļi";
  • nofilmē savu pastaigu, dzīvniekus vai sevi zoodārzā;
  • izveido video un līdz 31. oktobrim publicē kādā no šīm platformām: TikTok, Instagram vai Facebook;
  • pie video ietago @RigaZoo;
  • aicini draugus pie video atstāt tīkšķus jeb “like”!

 

Viens video katrā no platformām tiks apbalvots ar ģimenes gada abonementu! Vērtēs gan līdz 7. novembrim iegūto tīkšķu skaitu, gan paša video saturu* un kvalitāti, lai noteiktu labāko. 

Reklāma
Reklāma

 

Tāpēc neatliec zoodārza apmeklējumu, nofilmē video un, iespējams, veselu gadu varēsi zoodārzā atgriezties jebkurā laikā – kaut vai katru dienu ar visu ģimeni.

 

* Video nedrīkst saturēt necenzētu leksiku, nepieņemamu uzvedību un zooloģiskā dārza iekšējās kārtības noteikumu pārkāpšanu!

Saistītie raksti