Bezmaksas dzirdes mērījumi festivālā "Zelta ritmi". Izmanto iespēju!

Festivālā "Zelta ritmi", kas notiks svētdien, 14. augustā, Rīgā skvērā aiz Mākslas muzeja, gaidāms ne vien koncerts, bet arī izglītojošas lekcijas un veselības mērījumi, ko nodrošinās "Latvijas aptieka". Pasākumā dalība bez maksas!
Labākas dzirdes centrs nodrošinās videootoskopijas mērījumu ausīm – Tas ir sēras korķi vai dzirdes izmaiņas? Nāc un pārbaudi!.

FOTO: Publicitātes foto

"Labākas dzirdes centrs" nodrošinās videootoskopijas mērījumu ausīm – "Tas ir sēras korķi vai dzirdes izmaiņas? Nāc un pārbaudi!".

“Latvijas aptieka”, kas ir senioru festivāla “Zelta ritmi” lieldraugs, sadarbībā ar "Labākas dzirdes centru" nodrošinās videootoskopijas mērījumu ausīm – "Tas ir sēra korķis vai dzirdes izmaiņas? Nāc un pārbaudi!".

 

Ar videootoskopijas palīdzību iespējams pārbaudīt ārējā dzirdes kanāla un bungādiņas stāvokli. Bezvadu videootoskops Delfino sniedz iespēju iegūt precīzu ārējās auss – gliemežnīcas, dzirdes kanāla un bungādiņas attēlu. Tas ļauj speciālistam izvērtēt ārējās auss stāvokli, iekaisuma pazīmes, sēra korķu vai svešķermeņu esamību. Izmeklējums arī sniedz iespēju novērtēt dzirdes kanāla formu un izmēru iekšauss dzirdes aparāta vai individuālā ieliktņa piemeklēšanai un izgatavošanai. 

Reklāma
Reklāma

Izmeklējums ir nesāpīgs un pacientam speciālā sagatavošanās nav nepieciešama.

Tāpat "Labākas dzirdes centrs" nodrošinās izglītojošu lekciju "Kā sākt dzirdēt labāk jau šodien?". Lektores: Violeta Lonska, audiologopēde un vecākā dzirdes speciāliste "Labākas dzirdes centrā", un Ieva Reķēna, audiologopēde un dzirdes speciāliste. Speciālistes stāstīs par to, kā un kapēc notiek dzirdes izmaiņas, ko darīt un ko nedarīt, lai dzirdei nekaitētu.

Saistītie raksti