Laikmetīgās dejas izrāde bērniem "Eksperiments ar apskāvienu"

Maija sākumā Kaņepes Kultūras centrā pirmizrādi piedzīvos laikmetīgās dejas izrāde bērniem "Eksperiments ar apskāvienu". Izrāde ir plānota kā jautra rotaļa, kur izrādes dalībnieki kopā ar skatītājiem meklēs ceļu uz apskāvienu. Pieskāriens ir nozīmīgs komponents ikvienu attiecību veidošanā. Apskāviens ir dabisks veids, kā paust rūpes un mīlestību, un tas spēj būt pat dziedinošs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izrādes mērķis ir veicināt mazo skatītāju asociatīvo domāšanu, kā arī iepazīstināt bērnus ar laikmetīgo deju viņiem saprotamā valodā. Izrādē caur kustību tiek izdzīvoti dažādi attiecību varianti, kuros visas darbojošās personas grib veidot kontaktu, taču nespēj atrast kopīgu valodu. Lai apskautos ir vajadzīgi vismaz divi cilvēki, bet ko darīt, ja ir trīs? Izrādei būs interaktīvs raksturs un tās laikā bērniem tiks dota iespēja iesaistīties un pārbaudīt, kāds apskāviens ir vislabākais un patīkamākais.

Radošās komandas sastāvā ir režisore Antra Austriņa - Seņkāne, kura uzvedusi tādas izrādes kā “Heda Gablere” un “Vecmāmiņas”, kā arī horeogrāfi un izpildītāji: Alise Putniņa, kura dejojusi laikmetīgās dejas izrādēs "Rauts", "ANANDA" un "ĀRĀ"; Katrīna Albuže, kura darbojusies tādos projektos kā “Dienas varonis”, “Rīga.Urbānie mīti”, kā arī Modris Opelts, kurš sevi pierādījis izrādēs “Makbets”, “Kaštanka”, u.c.

Izrādi iesakām bērniem vecumā no 4 - 8 gadiem un pieaugušajiem.

Izrādes norises laiks un vieta:
06.05. 12:00 un 15:00 Kaņepes Kultūras centrs
07.05. 12:00 un 15:00 Kaņepes Kultūras centrs
13.05. 18:30 I-DEJAS MĀJA
14.05. 12:00 un 15:00 Kaņepes Kultūras centrs

Reklāma
Reklāma

Biļetes iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv no 18. aprīļa.
Biļetes cena gan bērniem, gan pieaugušajiem  – 7,00 EUR.
Pieejamas ģimenes biļetes (4 biļešu komplekts par trīs biļešu cenu) –  21,00 EUR.
Vairāk informācijas: https://www.facebook.com/Apskavieni/