Jaunākā produktu cenu salīdzināšana atklāj, kurā veikalā zemākas cenas – “Lidl” vai “Maxima”

"Lidl" nācis klajā ar paziņojumu, ka šobrīd vairāk nekā 600 “Lidl” produktiem cenas ir zemākas nekā 2023. gadā. Tāpat ziņojumā vēstīts, ka jaunākais cenu grozu salīdzinājums uzrāda: “Lidl” produktu groza vērtība ir par 9% zemāka nekā “Maxima”.
Jauns Lidl veikals gaidāms arī Bauskā.

FOTO: Shutterstock.com

Jauns "Lidl" veikals gaidāms arī Bauskā.

“Lidl” informē, ka jaunākais “Lidl” un “Maxima” produktu cenu grozu salīdzinājums uzrāda, ka “Lidl” produktu cenu groza vērtība ir 9% zemāka par “Maxima” produktu grozu,  kas izmaksāja 32,16 eiro.     


Pirkumu čeku salīdzinājuma rezultāti apskatāmi: www.lidl.lv

Kopš 2023. gada “Lidl Latvija” veic regulārus preču grozu cenu salīdzinājuma kontrolpirkumus, lai publiski demonstrētu, ka analoģisku produktu cenas “Lidl” veikalos ir pamanāmi zemākas nekā “Maxima” piedāvātās. 

Kā notika cenu salīdzināšana? 

Cenu salīdzinājuma regulārai veikšanai ir radīts vairāk nekā 20 preču liels iepirkumu saraksts. Visu šo produktu cenas šoreiz tika salīdzinātas 8. aprīlī, veicot kontrolpirkumus “Lidl” un “Maxima” veikalos. 

Reklāma
Reklāma

 

Gaidāms jauns “Lidl” veikals Bauskā

Ziņu aģentūra LETA informē, ka Bauskā cels "Lidl" veikalu, uzņēmumam apņemoties sakārtot apkārtējo publisko infrastruktūru. Bauskas novada pašvaldība jau ir izsniegusi būvatļaujas "Lidl Latvija" veikala celšanai Zaļajā ielā 5.

Saistītie raksti