Piedalies “Lielajā ģimenes loterijā” un laimē ģimenes budžetam papildus 100EUR katru mēnesi

Laikā, kad pieaug dažādu izmaksu un izdevumu apjoms, papildus ģimenes budžeta ieņēmumi vesela gada garumā, var būt būtisks pienesums ikvienai ģimenei. Latvijas vietējo uzņēmumu apvienības “Latvian Retail Management” veikalu tīkli “CITRO” un “ELDO” jau ceturto gadu pēc kārtas organizē “Lielo ģimenes loteriju”, piedāvājot iespēju laimēt papildu ikmēneša ieņēmumus vesela gada garumā.
Kopējais naudas balvu fonds ir vairāk nekā 25 500 EUR, ko veido 15 naudas balvas 1200 EUR apmērā, kas laimētājam tiek izmaksāts regulāros 12 ikmēneša maksājumos 100 EUR apmērā vesela gada garumā.

FOTO: Publicitātes foto

Kopējais naudas balvu fonds ir vairāk nekā 25 500 EUR, ko veido 15 naudas balvas 1200 EUR apmērā, kas laimētājam tiek izmaksāts regulāros 12 ikmēneša maksājumos 100 EUR apmērā vesela gada garumā.

“Lielās ģimenes loterijas” ietvaros kopumā 15 ģimenēm būs iespēja iegūt galveno naudas laimestu 1200 EUR, kas regulārā ikmēneša maksājumā pa 100 EUR apmērā tiks izmaksāts vesela gada garumā. Papildus tam iespējams laimēt arī iknedēļas laimestus - veikalu tīkla “CITRO” un ikgadējā loterijas sadarbības partnera “Mēness aptieka” dāvanu kartes, kā arī SAMSUNG televizorus.

“Īstenojot “Lielo ģimenes loteriju” jau ceturto gadu pēc kārtas, mēs vēlamies sniegt finansiālu atbalstu mūsu pircējiem un viņu ģimenēm, lai kaut nedaudz atslogotu kopējā ģimenes budžeta izdevumus. 

Šo gadu laikā, kopš organizējam “Lielo ģimenes loteriju”, esam snieguši atbalstu gandrīz 50 ģimenēm visā Latvijā. Mēs redzam, ka tieši papildu finansiāls atbalsts vesela gada garumā, ir bijis īpaši noderīgs ģimenēm dažādu izmaksu segšanai, tostarp par izglītību, komunālajiem maksājumiem un medicīnu, kā arī lielāku pirkumu veikšanai. “CITRO” zīmolam, ko veido četri ģimenes uzņēmumi, rūp mūsu pircēju labklājība, tāpēc ikdienā cenšamies piedāvāt visu nepieciešamo ģimenes grozam un ticam, ka “Lielās ģimenes loterijas” laimesti mazinās ikdienas finanšu slogu un sniegs jaunas iespējas,” norāda Imants Kelmers, “CITRO” un “ELDO” zīmolu pārstāvis, “Latvian Retail Management” valdes priekšsēdētājs.

 

Lai piedalītos loterijā un balvu izlozē, viss, kas ir jādara – ir jāveic pirkums “CITRO” vai “ELDO” zīmola veikalos 10 EUR vērtībā, pirkumā iekļaujot vismaz vienu loterijas akcijas preci vai “CITRO” pašu ražoto produkciju, kas veikalu plauktos tiks īpaši atzīmētas ar loterijas norādēm. Pirkuma čeks jāreģistrē izlozei www.citro.lv.

Kopējais naudas balvu fonds ir vairāk nekā 25 500 EUR, ko veido 15 naudas balvas 1200 EUR apmērā, kas laimētājam tiek izmaksāts regulāros 12 ikmēneša maksājumos 100 EUR apmērā vesela gada garumā. Kampaņas periodā tiks izlozētas arī iknedēļas balvas – 8 SAMSUNG televizori, kā arī 80 veikalu tīkla “CITRO” un 80 ikgadējā loterijas sadarbības partnera “Mēness aptieka” dāvanu kartes 20 EUR vērtībā.

 

Uzņēmumu apvienības “Latvian Retail Management” organizētā “Lielā ģimenes loterija” norisināsies no 2023.gada 14.septembra līdz 8.novembrim visās “CITRO” un “ELDO” tirdzniecības vietās, kā arī interneta veikalā www.citro.lv


Loterijas atļaujas Nr. 7819.  

Vairāk par “Lielo ģimenes loteriju” skatīt www.citro.lv.

 

Saistītie raksti