Steidzas uz dārziņu pēc sava bērna, bet uz ielas atrod noklīdušu trīsgadīgu zēnu mājas drēbēs

Kāda sieviete Rīgā, Sarkandaugavā, dodoties uz bērnudārzu pēc sava bērna, pamanīja sniegā tipinām nepieskatītu aptuveni trīs gadus vecu zēnu iekštelpu apģērbā.
Sargāsim bērnus. Svešu bērnu nav! aicina sieviete.

FOTO: Shutterstock.com

"Sargāsim bērnus. Svešu bērnu nav!" aicina sieviete.

Sociālo tīklu vietnē facebook viņa raksta: "Rīgā, Sarkandaugavā, raitā solī dodos pakaļ dēlam uz bērnudārzu. Steidzos, jo dārziņa darba laiks tuvojas beigām, tādēļ, ceļu īsinot, izvēlos maršrutu caur daudzstāvu namu iekšpagalmu.

Blāvajā apgaismojumā pa gabalu pamanu lēnām dodoties uz priekšu mazu bērnu. Uzmanību piesaista, ka mazais ir viens. Pietuvojoties aiz šoka aizraujas elpa – aptuveni 3 gadus vecs zēns, iekštelpu drēbēs, zeķītēs, ar telefonu rokās lēnām mēģina tipināt."

 

Puisēns neesot varējis pateikt, kur ir mamma, tikai smaidot stiepis pretī rociņas, kad sieviete atpogājusi savu virsjaku un pietupusies pie bērna, lai viņu sasildītu. 

 

Tā kā apkārtnē nevienu nemanīja un arī tuvējo namu kāpņutelpu durvis bijušas slēgtas, sieviete par savu neparasto atradumu ziņojusi policijai. 

 

Reklāma
Reklāma

“Nezinot, cik ilgi jāgaida aukstumā, paņēmu mazuli klēpī un aiznesu uz blakus esošo dēla bērnudārzu. Atkārtots zvans policijai, lai precizētu atrašanās vietu. Abas ar bērnudārza auklīti apgaismojumā ieraugām uz vaidziņa zilumu. Zēns praktiski nerunā, bet, kad jautā par vaidziņu, parāda ar dūrīti, ka iesists,” raksta sieviete.  
 

Notikuma vietā ieradās gan policija, gan viņu izsauktā neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķu brigāde un drīz vien uzradās arī zēna mamma.

"Mamma mierīgi ienāk telpā, paņem zēnu klēpī un prasa – kur tad tā pazudi?!
Uz policista jautājumu, kā situācija radusies, paskaidro, ka dzīvo pie draudzenes, ar mazāko bērnu aizmigusi. Mediķi izlemj aizvest bērnu uz auto pārbaudīt, policisti – ģimeni apsekot.

Mani pēc šī visa joprojām "krata" par situāciju, kas bija, kas varēja būt. Sargāsim bērnus. Svešu bērnu nav!" 

Saistītie raksti