Gaidāms Baltijā unikāls koncerts – koncerts pilnīgā tumsā

Sociālais uzņēmums "Neredzamā pasaule" piedāvā unikālu koncertu, vēl nebijušu Baltijā, kas notiks pilnīgā tumsā. Koncertu izpildīs Vlada Hmeļevska, kuras ikdiena aizrit tumsā – viņa ir neredzīga.
Koncerts tumsā ir iespēja mūziku sadzirdēt un sajust. Vienlaikus šis ir veids, kā iepazīt neredzīgo cilvēku ikdienu un pasauli. Attēlam ir ilustratīva nozīme.

FOTO: Shutterstock.com

Koncerts tumsā ir iespēja mūziku sadzirdēt un sajust. Vienlaikus šis ir veids, kā iepazīt neredzīgo cilvēku ikdienu un pasauli. Attēlam ir ilustratīva nozīme.

Koncertu izpildīs "Neredzamās pasaules" darbiniece, gide Vlada Hmeļevska kura ir Latvijas Neredzīgo biedrību koncertmeistare, kā arī neredzīga persona, kuras ikdiena tiek pavadīta tumsā un šo pieredzi, neredzēt, bet tikai sadzirdēt, ir mērķis nodot arī koncerta apmeklētājiem. Tā ir iespēja mūziku sadzirdēt un sajust. 

 

Vienlaikus šis ir veids, kā iepazīt neredzīgo cilvēku ikdienu un pasauli, un atbalstīt sociālo uzņēmumu "Neredzamā pasaule".

Koncertā tiks atskaņoti pazīstami un visiem zināmi skaņdarbi un to klausītājiem būs iespēja šo mūziku uztvert citādāk, kā līdz šim, atslābināties un iegrimt tajā.


Koncerts tumsā notiks 27. decembrī, 19:00 "Neredzamās pasaules" telpās, Ķengeraga ielā 1A, Rīgā. Biļešu cena ir 12 Eur no personas, koncerta ilgums 60 minūtes. 
Biļetes ir iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs ŠEIT

Reklāma
Reklāma

Koncerts tumsā ir unikāla pieredze tās apmeklētājiem, jo dzīvā mūzika tumsā palīdz iztēles attīstībai un tās klausītāji mūziku var uztvert ar sirdi, tā palīdzēs atslēgties no ārpasaules. Pasaulē šādi koncerti ir populāri, tos dēvē par muzikālo terapiju un "Neredzamā pasaule" vēlas šādu iespēju dot arī Latvijas iedzīvotājiem.

Saistītie raksti