No mājām pazūd divu bērnu māte; tuvinieki lūdz palīdzību Evelīnas meklēšanā

Pagājušās piektdienas, 12. augusta, rītā Ēvelīnas Auces ģimene sapratusi, ka kaut kas nav kārtībā. Sieviete pazuda naktī, divus bērnus atstājot mājās. Kas bijis par iemeslu iziet no mājas tumsā un vai tas bijis apzināts lēmums vai tomēr noticis nejauši, joprojām nav zināms, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".
Sievietes tuvinieki ir cerību pilni atrast Evelīnu dzīvu un veselu,

FOTO: Publicitātes foto

Sievietes tuvinieki ir cerību pilni atrast Evelīnu dzīvu un veselu,

Pie Mazās Juglas upes strādā ugunsdzēsēji un glābēji, kuri trešo reizi Salaspils pagastā ieradušies upes apsekošanai. Notiek meklēšana par 33 gadus vecās Evelīnas Auces pazušanu.

 

"Negadījuma vietā turpinās pazudušās meklēšana. Tiek pārmeklēta upes akvatorija, izmantoti hidrotērpi, veikta upes apsekošana. Nav izslēgts, ka tiks iesaistīti arī ūdenslīdēji," skaidro Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD). Policija arī iesaistās meklēšanā, ar dronu palīdzību pārbaudot mežus un upi.

 

Dzīvesvietu Evelīna pameta piektdien, 12. augustā, vienos naktī. Kopš tās dienas neviens nezina viņas atrašanās vietu. Pazušana ir visai mīklaina. Liktenīgajā naktī Evelīna bija mājās kopā ar bērniem. Bērniem ir tikai pieci un septiņi gadi. Atstājot mazuļus, personīgās mantas, telefonu, sieviete naktī vienkārši pazuda.

 

"Nākamajā dienā mamma pamanīja, ka viņas nav mājās. Izsauca policiju un sāka meklēšanu. Viņa nevienam neko nav teikusi un rakstījusi," saka Evelīnas draudzene Liene.

 

Sievietes tuvinieki ir cerību pilni atrast Evelīnu dzīvu un veselu, nepieļaujot domu, ka meklējumi ūdenī nesīs rezultātus. Par laimi, šobrīd Mazā Juglas upe ir ļoti sekla.

Reklāma
Reklāma

 

Saņemta arī informācija, ka Latgalē redzēta Ēvelīnai līdzīga sieviete. Pagaidām šī versija nav apstiprinājusies.

 

Evelīnai ir kastaņbrūni mati līdz muguras vidum, ir tetovējumi - rozā lentīte uz labās rokas, uz kājas kaķa portrets un tauriņš uz krūtīm.

 

Šajā nedēļas nogalē tuvinieki pulcēsies kopā un vēlreiz apskatīs apkārtni ap Evelīnas dzīvesvietu Saleniekos. Viņi aicina svētdien ap pulksten 10.00 pievienoties visus palīdzēt gribētājus.

Ja ieraugāt Evelīnu vai jums ir kāda informācija, kas varētu palīdzēt sievietes meklēšanā, sazinieties ar likumsargiem pa tālruni 110.

 

No portāla jauns.lv.