Vizinot 2 pusaudžus, tīnis bez tiesībām izraisa avāriju ar tēva “BMW”

Trešdienas pusdienlaikā Bolderājā trīs pusaudžu izklaide, vizinoties aizlienētā “BMW” spēkratā, beidzās ar avāriju, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".
Puisis netika galā ar “BMW” stūri un pedāļiem un ar automašīnas sānu aizķēra citu ceļmalā stāvošu braucamrīku.

FOTO: Shutterstock.com

Puisis netika galā ar “BMW” stūri un pedāļiem un ar automašīnas sānu aizķēra citu ceļmalā stāvošu braucamrīku.

Uz līdzenas vietas gados jauns puisis pamanījās sastrādāt daudz problēmu sev un vecākiem, pa dienu paņemot no tēva automašīnu un dodoties izbraucienā pa Bolderājas ielām. Jaunietis, kurš vēl nav sasniedzis pilngadību, visticamāk, autovadīšanas pieredzes trūkuma dēļ daudzdzīvokļu nama pagalmā Zvīņu ielā netika galā ar “BMW” stūri un pedāļiem un ar automašīnas sānu aizķēra citu ceļmalā stāvošu braucamrīku. Automašīnas salonā bez šofera atradās vēl divi pusaudži. 

 

Līdz ar pašvaldības likumsargu ekipāžu drīzumā adresi sasniedza arī ceļu policisti. Parādījās arī apskadētā “BMW” saimnieks, kurš neslēpa izbrīnu par jauniešu sastrādāto: “Es dzirdēju kaut kādu blīkšķi, un mašīna sāka gaudot. […] Ritenis man vispār ir izgriezts otrādi. […].”

 

Reklāma
Reklāma

Pret pārkāpēju policijā tiks ierosinātas divas lietvedības: par automašīnu vadīšanu bez tiesībām un par negadījuma izraisīšanu. 

 

Visticamāk, spēkrata īpašniekam nāksies kompensēt apskadētā zilā “BMW” remonta izdevumus.