"airBaltic": Līdz ar lidojumu atsākšanu pasažieriem nodrošināsim sejas maskas un dezinfekcijas salvetes

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" sola, ka, atsākot lidojumus, visiem pasažieriem nodrošinās sejas maskas un dezinfekcijas salvetes.

Pēc Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas pieprasījuma Latvijas lidsabiedrība airBaltic 11. un 12. maijā veiks lidojumus uz un no Amsterdama.

FOTO: Shutterstock.com

Pēc Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas pieprasījuma Latvijas lidsabiedrība airBaltic 11. un 12. maijā veiks lidojumus uz un no Amsterdama.

Uzņēmums pašlaik turpina izstrādāt precīzas vadlīnijas biežākai lidmašīnu salona tīrīšanai, apkalpes papildu aizsarglīdzekļiem un atsevišķām citām iniciatīvām, kas tiks ieviests līdz ar lidojumu atsākšanu.

Aviokompānijā skaidroja, ka "airBaltic" atbild par drošu pasažieru nogādāšanu uz viņiem nepieciešamajiem galamērķiem. Lidsabiedrība šobrīd ir gatava atsākt regulāros lidojumus tiklīdz ceļojumu ierobežojumi tiek atcelti.

Kad ierobežojumi tiks atcelti, "airBaltic" lidojumus uzsāks pakāpeniski, sākotnēji ar piecām "Airbus A220-300" lidmašīnām veicot reisus uz 14 galamērķiem. Ar katru nākamo nedēļu papildu lidmašīnas un galamērķi atgriezīsies uzņēmuma lidojumu grafikā.

 

Reklāma
Reklāma

Repatriācijas lidojumi

Pēc Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas pieprasījuma Latvijas lidsabiedrība airBaltic 11. un 12. maijā veiks lidojumus uz un no Amsterdamas, lai nodrošinātu nodarbināto pārvadājumus uzņēmējiem, kuru darbiniekiem nepieciešams atgriezties Latvijā, kā arī uzņēmējiem, kuriem nepieciešams nosūtīt darbiniekus darbam uz citām Eiropas Savienības dalībvalstīm vai ievest ārvalstu darbiniekus Latvijā. Ar katru no šiem reisiem vienā virzienā būs iespējams atceļot līdz 141 pasažierim.