Amerikāņu aktrise dalījusies ar sirdi plosošu fotogrāfiju, kurā apskāvusi dzemdībās mirušo dēlu

32 gadus vecā amerikāņu aktrises Kara Kīfa savā "Instagram" profilā ievietoja sirdi plosošu fotogrāfiju. Tajā viņa pie krūtīm piespiedusi savu jaundzimušo mazuli, kurš diemžēl dzemdību laikā mira. Līdzās sievietei atrodas arī viņas vīrs - futbolists Kails Bosvorts - kurš apskauj sievu un mazuli, turot viņu aiz mazās rociņas.

Kara Kīfa un Kails Bosvorts ar dzemdībās mirušo dēlu. (Foto: Instagram)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kara Kīfa un Kails Bosvorts ar dzemdībās mirušo dēlu. (Foto: Instagram)

Viņas un Kaila dēls piedzima 6. aprīlī pulksten 3:10. Kara atklāja, ka Makkojs Keisijs Bosvorts pēc dzimšanas svēris 5,17 kilogramus un bijis 53 centimetrus garš.

Makkojs mūs visus pārsteidza ar savu izmēru un izturību, atklāja aktrise. Dzemdību laikā viņš piedzīvoja plecu distociju un saspiestu nabassaiti. Viņš pievienojās mūsu Debesu Tēvam un mūžīgi dzīvos mīlošo vecāku un mazās māsiņas sirdīs, atklāja aktrise.

"Šodien tev būtu trīs nedēļas. Tu pamostos un vēlreiz parādītu mums, kāds esi. Es iemācītos būt divu bērnu māmiņa. Tava māsiņa uzdotu jautājumus par tavu nabu, bet tētis lielītos saviem futbola draugiem, ka dēls jau spēj viņus apsteigt. Es būtu nogurusi, bet laimīga. Bet visa tā vietā...mums tevis pietrūkst," raksta Kara.

Aktrise nolēma ne tikai dalīties savās bēdās, bet arī atbalstīt citus pārus, kuri pārdzīvojuši līdzīgas traģēdijas. Kara atklāja, ka viņa ar vīru pieņēmusi sarežģītu lēmumu par to, ka viņu mirušais bērniņš kļūs par orgānu donoru. Tā viņš, iespējams, glābs kādam dzīvību.

Reklāma
Reklāma

Laulātajam pārim ir četrus gadus veca meita, ar kuras fotogrāfijām viņi dalās sociālajos tīklos. Par otro grūtniecību Kara paziņoja pagājušā gada oktobrī un ļoti gaidīja mazuļa piedzimšanu.

 

Avots: Jauns.lv