STV šovs “Starp mums runājot” meklē talantīgus bērnus! Piesaki arī savējo!

Mūsu valstī ir tik daudz talantīgu bērnu – gan dziedātāji, gan dejotāji, sportisti, peldētāji, matemātiķi un pat burvju mākslinieki, kuri spēj mēroties spēkiem ar pasaules līmeņa superzvaigznēm! Tāpēc sarunu šovs otrdienas vakaros plkst. 21.00 “Starp mums runājot” rubrikas “Mammas lepnums” ietvaros meklē viņus - Latvijas brīnumbērnus! Lai palepotos un iedvesmotu arī citus! Sūti video ar sava bērna īpašo talantu uz stvpirma.berni@gmail.com - pārsteidzošākie un atraktīvākie bērni tiks aicināti raidījuma studijā, lai par viņu īpašajām spējām priecātos visa Latvija!

Kristapam Jānim Sokolovam ir deviņi gadi, un mūzika ir visa viņa dzīve

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kristapam Jānim Sokolovam ir deviņi gadi, un mūzika ir visa viņa dzīve


Lūk, bērni, kuri jau viesojušies “STV Pirmā!” sarunu šovā “Starp mums runājot”


Koklētāja Kate Estere

10 gadīgā Kate Estere Pūle dzied popgrupā "Mazā sirds", bet mūzikas skolā spēlē kokli un klavieres. Savas muzikālās dotības viņa arī apliecinājusi dažādos konkursos, kur saņēmusi vairākas atzinības. Ārpus mūzikas lauciņa, Katei interesē arī deja, fotografēšana, dažādu pasākumu rīkošana un zīmēšana. 2016. gadā Kate ieguva 3.vietu Vizuālās mākslas olimpiādē Latvijā.

 

Brazīliešu cīņa talantīgā Iļjana izpildījumā

Iļjanam Širogovam ir 9 gadi un jau piecus no tiem viņš nodarbojas ar Capoeira treniņiem – tas ir īpašs brazīliešu cīņas veids, kas līdzinās dejai. Ar treneru palīdzību Iļjans ļoti strauji attīstījis savas iemaņas šajā sporta veidā, demonstrējot lieliskus sasniegumus. Daudzus trikus viņš apguvis paša spēkiem, skatoties video internetā, bet pēc tam atkārtojot. Turklāt šogad Iļjans kļuvis arī par treneri citiem bērniem un reizi nedēļā pats vada Capoeiras treniņus.

 

Bundzinieks, kurš var mēroties spēkiem ar Kasparu Rogu no Prāta Vētras – Kristaps Jānis Sokolovs

Rīdziniekam Kristapam Jānim Sokolovam ir deviņi gadi, un mūzika ir visa viņa dzīve. Lai arī vecākiem ar mūziku nav nekāda sakara, Kristaps jau no divu gadu vecuma aizraujas ar bungu spēli. Pamanot bērna interesi par bungām un bungošanu, tētis viņam uzdāvinājis bērnu bungu komplektu. Līdz 6 gadu vecumam viņš apguvis bungu spēli pašmācības ceļā, skatoties dažādus mūzikas video YouTube, bet pēc tam uzsācis daudz nopietnākas studijas Andžeja Grauda bungu skolā. Jau vien pēc pus gadu ilgām apmācībām Kristaps savu talantu demonstrējis plašākai publikai un uzstājies skolas labāko audzēkņu koncertā.


Dziedātāja ar eņģeļa balsi Tereša jeb Terēze Dina Ruka

Reklāma
Reklāma

11 gadus jaunās Terēzes Dinas Rukas talants ir dziedāšana. Viņa mīl skatuvi un dzied jau no divu gadu vecuma. Tad arī vecāki saprata, ka meitai patiešām ir talants, kuru jāpalīdz attīstīt. Divus gadus Terēze dziedāja popgrupā “Dzeguzīte”, bet šobrīd savu vokālu attīsta individuāli. Viņa ir uzstājusies daudzos koncertos un labdarības projektos, bet ik pa laikam pieredzes stiprināšanai piedalās dziedāšanas konkursos. Terēze ir izvēlējusies arī savu skatuves vārdu – Tereša un ik katru publisku uzstāšanos vērtē ļoti nopietni – pēc tās analizē savas kļūdas, lai mācītos un attīstītu savas vokālās dotības. Ikdienā viņa labprāt pavada laiku ārpus mājas – ziemā Terēzes mīļākā nodarbe ir slēpošana, bet vasarā viņa ļaujas dažādām aktivitātēm brīvā dabā un labprāt izmēģina ko jaunu. Terēze, protams, sapņo kļūt par labu un slavenu dziedātāju, kura ik dienu gozējas TV ekrānos.


Kāršu triku meistars Roberto

13 gadus jaunais iluzionists Roberto nākotnē vēlās kļūt par lidmašīnas pilotu, vai profesionālu triku meistaru. Viņš mīl aktiermākslu, dejo un ir aizrāvies arī ar hokeju. Pirms vairākiem gadiem Roberto kādā no TV šoviem pamanīju iluzionistu uzstāšanos, kura puisi tā iedvesmoja, ka arī viņš pats nolēma apgūt triku iemaņas. Sākotnēji viņš pētījis YouTube pieejamos triku video, taču nu jau ļaujas improvizācijai un tos izdomā pats. Līdzās aktivitātēm ārpus skolas, Roberto katru otro dienu vairākas stundas velt triku apgūšanai un “slīpēšanai,” bet brīvdienās teju visa diena paiet burvju mākslas “zīmē”. Puisi piedalās arī dažādās sacensībās – Pasaules čempionātā iluzionistiem viņš 65 triku meistaru konkurencē ieguvis 16. vietu, bet gada sākumā pārstāvējis Latviju otrajā Eiropas čempionāta posmā. Roberto iedvesmo populārais iluzionists Mets Franko, kurš uzvarējis arī šovā America’s Got Talent, bet no pašmāju burvju māksliniekiem viņš fano par Edžu, kurš ir arī slavens jūtūberis.


 

Talantīgā akrobāte no Kuldīga

Kuldīdzniecei Dacei Verpakovskai ir 11 gadi un visus akrobātiskos trikus viņa, apbruņojoties ar savu neatlaidību,  iemācījusies pašas spēkiem no interneta. Papildus tam viņa apgūst brazīļu cīņas mākslu Capoeira, apmeklē sporta skolu un ar labiem rezultātiem startē sacensībās. Dace mācās arī mākslas skolā un demonstrē izcilas sekmes skolā.  Meitene ieguvusi arī titulus talantīgā Latvijas princese cerība 2014, bet 2016. gadā kronēta kā Talantīgā Latvijas 2.princese.  

 

Šarmantais brāļu bundzinieku trio

Brāļi Grīnbergi – Miķelis (6gadi), Ansis (11gadi) un Kārlis (14 gadi) ir savu vecāku prieks un lepnums. Puikas vienojušies kopīgā hobijā – sitamo instrumentu spēlē. Brāļi spēlē marimbu un citus sitamos instrumentus. Ansis un Kārlis mācās Bolderājas mūzikas skolā, bet mazais brālis Miķelis pagaidām bungu spēli apgūst pašmācības ceļā, labprāt uzklausot lielo brāļu ieteikumus. Puiši ir izveidojuši savu grupu, paši aranžē melodijas un tās izpilda.