Mammas skaistie FOTO mirkļi. Konkurss noslēdzies

Vasarā, kad ir vairāk laika kopā būšanai un atpūtai, ceļojumiem un dārza ballītēm, iemūžinām daudzus brīnišķīgus foto kopā ar mīļajiem. Paldies, ka dalījāties ar skaistajiem foto mirkļiem BIO-OIL, SEBAMED un BOURJOIS rīkotajā foto konkursā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Saules apmirdzēts topošās mammas puncis, mazās, mīļās rociņas, kas apvijušās mammai, ziedi laimīgu bērnu rokās, kopīgi prieki un atpūta, mamma, kura samīļojas ar tēti. Šie ir tikai daži no konkursam iesūtītajiem foto mirkļiem.

Esam noskaidrojuši uzvarētājus:

Skaistais vasaras mirklisIeva Dūšele, kur iesūtīja foto "Ceļā pēc māsiņas Elzas".

 

Skaistais vasaras mirklisAija Sakne, kura iesūtīja foto "Ar dēliņu Jāņos".

 

Skaistais vasaras mirklisElīna Konošonoka, kura iesūtīja savu skaisto vasaras mirkli. 

 

Skaistais vasaras mirklis

Daina Stronka, kura iesūtīja mirkli no sportiskajām aktivitātēm - šoreiz no orientēšanās.

 

Skaistais vasaras mirklis

Laine Markūne, kura iesūtīja foto ar šādu piebildi: "Mans skaistais vasaras mirklis ar dēliņu vasaras sākumā. Lai gan pie jūras bija vēss, tas netraucēja baudīt mirkli. Dēls 1x ieraudzīja jūru." :))

 

CITUS KONKURSAM IESŪTĪTOS FOTO SKATIES GALERIJU SADAĻĀ "SKAISTĀ VASARA"

Lai vienotos par balvu saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. 
 

BALVĀS!
Fotokonkursā “Mammas skaistie FOTO mirkļi” būs 5 uzvarētājas, un katrai balvā dāvanu komplekts no BIO-OIL, SEBAMED un BOURJOIS.

 

BIO-OIL

Bio-oil eļļaBio-Oil ir īpašs ādas kopšanas līdzeklis, kura sastāvs palīdz uzlabot rētu, striju un nevienmērīgas ādas krāsas izskatu. Tā unikāla formula ar inovatīvo sastāvdaļu PurCellin Oil™ ir arī ļoti iedarbīga, lietojot uz novecojošas vai dehidrētas ādas. Kopš 2002. gada Bio Oil ir ieguvis 293 ādas kopšanas balvas un ir kļuvis par pārdošanas līderi 23 valstīs.

Reklāma
Reklāma

Rētas. Palīdz uzlabot gan jaunu gan vecu rētu izskatu.

Strijas. Sastāvs palīdz mazināt striju rašanās iespējamību grūtniecības, straujas pusaudžu augšanas un ātras ķermeņa masas palielināšanās laikā. Palīdz uzlabot esošo striju izskatu.

Nevienmērīga ādas krāsa. Palīdz uzlabot hormonu līmeņa svārstību, ādu balinošu līdzekļu lietošanas vai pārāk intensīvas saules staru iedarbības izraisītus pigmentācijas plankumu un ādas defektu izskatu.

Novecojoša āda. Palīdz izlīdzināt un tonizēt novecojošas sejas un ķermeņa ādas grumbas.

Dehidrēta āda. Palīdz atjaunot ekstremālu laikapstākļu, ķīmiskas vielas saturoša ūdens, biežas vannošanās un sausinošās centrālapkures vai gaisa kondicionētāju ietekmē zaudētos ādas dabisko taukvielu krājumus.

Sastāvs. Bio-Oil sastāvā ir apvienoti uz eļļas bāzes suspendēti augu ekstrakti un vitamīni. Eļļa, bez skābekļa klātbūtnes, ļauj augu ekstraktiem un vitamīniem, saglabāt savas vislabākās īpašības. Tā satur inovatīvo sastāvdaļu – PurCellin Oil™, kas pilnībā maina sastāva kopējo konsistenci, padarot to vieglu un beztaukainu, kā arī nodrošinot augu ekstraktu vērtīgo vielu un vitamīnu ātru uzsūkšanos.

Vitamīns A stimulē kolagēna veidošanos un ādas atjaunošanos, palīdzot palielināt tās elastību un uzlabot ādas tekstūru un toni. Vitamīns E ir visplašāk izmantotais antioksidants ādas kopšanas produktos, E vitamīns palīdz uzturēt veselīgu ādas izskatu, aizsargājot to no brīvo radikāļu negatīvās ietekmes, kas izraisa ādas bojājumus un priekšlaicīgu novecošanos. Kliņģerīšu eļļai ir šūnu reģenerācijas ietekme, to var izmantot, lai ārstētu jutīgu, bojātu vai saulē apdegušu ādu. Tas samazina iekaisumu, un to var izmantot, lai ārstētu nelielas ādas infekcijas, izsitumus un virspusēju kairinājumu. Lavandas eļļa ir pazīstama ar savām ādas uzlabošanas īpašībām, tā nomierina ādu un darbojas arī kā dabisks antiseptiķis. Rozmarīna eļļa palīdz nostiprināt un uzlabot ādu, tai arī ir nomierinošas īpašības un vieglais antiseptiskais efekts. Kumelīšu eļļai ir pretiekaisuma iedarbība, kas nomierina ādu, un ir īpaši labvēlīga jutīgai ādai. PurCellin Oil ™ šķidrina Bio-Oil® sastāvu. Tādēļ tas viegli uzsūcas un palīdz tā galvenajām sastāvdaļām nonākt īstajā vietā.

PurCellin Oil™ veido uz ādas plānu aizsargslāni, kurš nav taukains vai lipīgs.

Tās darbojas kā mīkstinātājs, padarot ādu maigu, gludu un elastīgu. Tās arī palīdz uzturēt dabisko ādas spēju iztvaicēt ūdeni, ļauj tai elpot un uzturēt savu normālo fizioloģisko stāvokli.


BABY SEBAMED VANNAS PUTAS (200 ml)
Sebamed vannas putas Līdzekļa pH5,5 uzlabo ādas mitruma līdzsvaru un sekmē ādas bioloģiskā skābā aizsargslāņa veidošanos.
Nekairina acis. Dermatoloģiski, klīniski testēts. Lieto mazos daudzumos.
Līdzekļa īpašības:
• nesatur klasiskās  ziepes un sārmainas vielas.
• maigi attīra jutīgo bērna ādu;
• ārstnieciskās kumelītes ekstrakts nomierina ādu un pasargā to no kairinājuma;
• aizsargā pret kaitīgo vides faktoru ietekmi;
• uz ādas veido elpojošu aizsargplēvīti, kas pasargā no mitruma zuduma un iekaisuma;
• satur mitrinoša un aizsargājoša pantenola, alantoīna un kumelīšu ekstrakta kompleksu, kas nomierina un dziedina kairinātu ādu;
• vannā iepilina pāris pilienus līdzekļa, pievieno siltu ūdeni putu izveidei;
• lai arī līdzeklis ir acis nekairinošs, tomēr ir svarīgi izvairīties no līdzekļa iekļūšanas acīs, ja gadījumā tas ir noticis, tad nepieciešams noskalot ar lielu daudzumu tīra ūdens.
 
 

DUŠAS ŽELEJA AR LAIMA AROMĀTU (250 ml)
Ikdienā lietojama maigi attīroša dušas emulsija bez ziepēm padara ādu mīkstu un maigu.
Uztur ādas dabisko barjerfunkciju un saudzē ādas skābo aizsargslāni. 

Sastāvs atbilst veselas ādas dabiskajam pH 5,5 līmenim.
• nesatur klasiskās ziepvielas un sārmainas vielas;
• atsvaidzina un tonizē ādu;
• maigi attīra stresam pakļautu ādu, to nesausinot un nekairinot;
• sastāvā esošie mīkstinātāji un mitrinātāji atjauno hidrolipīdu slāni, padarot ādu maigu un mīkstu;
• sastāvā esošās dabiskās aminoskābes mitrina ādu;
• alantoīns atjaunina un nomierina ādu;
• aromāts pastiprina svaiguma sajūtu.
 


 
BOURJOIS TWIST UP - VIENA TUŠA, DIVAS OTIŅAS!


Pozīcija Nr. 1 veido garas un pilnībā noklātas skropstas, pozīcija Nr. 2 veido neatkārtojamu apjomu. Tuša ir ilgnoturīga un ar īpaši intensīvi melnu pigmentu.

 

Bio-oil