Meklētais dzimumnoziedznieks izmantojis 8 - 10 gadus vecas meitenes

Šobrīd policija aktīvi meklē jaunieti, kurš saistīts ar diviem uzbrukumiem Pārdaugavā, kuros jaunietis vardarbīgi apmierinājis savu dzimumtieksmi ar mazgadīgām meitenēm, iespējams, 8-10 gadus vecām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Policijas speciālisti ir arī izstrādājuši uzbrucēja attēlu un policija lūdz atsaukties ikvienu, kas viņu atpazīst.

 

Abus uzbrukumus jaunietis veicis daudzdzīvokļu namu liftos, kuros sekojis iepriekš nolūkotajam upuriem – astoņus līdz desmit gadus vecām meitenēm. Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis portālu mammamuntetiem.lv informēja, ka šo gadījumu izmeklēšanā policija ir iesaistījusi lielus kriminālpolicijas resursus, kā arī tagad ir izdevies izveidot uzbrucēja portretu.


Vīrieša pazīmes: 165-170 centimetrus garš. Tumši, īsi mati, biezas, tumšas uzacis, šaura piere, seja pumpaina ar rētām, iešķībs deguns, uz rokām dzimumzīmes.  Iespējamais apģērbs un citas pazīmes - balts T-krekls ar zilām svītrām, brūnas bikses, balti sporta apavi ar sarkaniem uzrakstiem sānos. Uz rokas uzsiets striķītis, kaklā ķēdīte ar krustiņu.

Policija lūdz atsaukties ikvienu, kas atpazīst, ir redzējis vai var sniegt jebkādu cita veida informāciju par šo vīrieti. Policija uzsver, ka izmeklētājiem ir svarīga jebkāda veida informācija - pat vissīkākā detaļa, kas pirmajā brīdī var šķist nebūtiska, var palīdzēt atrast vainīgo personu. Ikvienu, kas var sniegt kādu informāciju, policija lūdz zvanīt – 67086546, 67086677 vai 110

Reklāma
Reklāma