Kas sagaidāms martā? HOROSKOPI visām zīmēm

Pavasaris tikpat kā klāt! Un līdz ar pavasara oficiālu iestāšanos Vēzim būs jāuzņemas daudz lielāks atbildības slogs. Kas martā gaidāms citām horoskopa zīmēm? Stāsta Gudro Sievu skolas astroloģe Rita Riekstiņa.

FOTO: Dana Romaņuka, http://www.photokidz.lv/

Ko gaidīt martā? Tas visnotaļ būs ļoti krāšņš mēnesis!

 

Auns

Var aktualizēties dažādi juridiski procesi, būs jāpamaina nosacījumi līdzšinējā sadarbības modelī ar kādu no partneriem. Tas var attiekties gan uz privāto dzīvi, gan uz darījumiem. Jāpiezīmē, ka šiem notikumiem būs ļoti liela nozīme, jo tajos būs jaušama pamatīga nākotnes pieskaņa. Ko šodien sēsi, to (vismaz) parīt – pļausi.

Jūtīgs būs finanšu jautājums. Attiecības ar kādu no sadarbības partneriem var saasināties, pateicoties šim jautājumam. Kāds vienmēr gribēs vairāk nekā pelnījis, un nekā viņam (pēc Tavām domām) pienākas. Mazās, un arī izmērā gruntīgākās domstarpības, iesaku risināt ar intelektuāliem ieročiem. 

Pavasara sākums būs īpašs ar savu noslēpumaino noskaņojumu. Savus plānus kalsi klusā slepenībā, dažbrīd pat ar diezgan konkrētām norādēm netuvoties pat tuviniekiem. Daudz jāstrādā pie jau iesāktiem procesiem, par tiem runājot tikai ar iesaistītajām personām. 

 

Vērsis

Uz mirkli jau likās, ka aktīvā rušināšanās pa darba dobēm sāks atkāpties, taču nē, viss turpinās, turklāt ar dubultu sparu. Darba process prasīs ļoti lielu koncentrēšanos un ar to es iesaku apbruņoties jau līdz ar pirmajām mēneša dienām.

Sabiedriskā dzīve uzņems apgriezienus. Daudz atradīsies cilvēkos, satiksies ar draugiem, priecāsies par dzīvi.

Attiecībās un mīlas lietās pagaidām bez skaļām izmaiņām, ja neskaita to, ka mēneša sākumā pēc svešādā gaisa tomēr prasīsies. Komunicēšana un atbrīvoti vieglā laika pavadīšana ar draugiem, dzīves biedrā var radīt satraukumu. Viņš savas vajadzības un vēlmes izteiks jebkurā gadījumā. Ja sarunās ļausies maigām emociju izpausmēm, nesteidzīgam tempam un izpratnei, tad domstarpības ies ar līkumu.

 

Dvīņi

Pirmie siltie saules stari, aiz sniega segas vīdošā pavasara smarža plivinās Dvīņu matus, sajūtas raisīsies vaļā kā diegs no kamola. AK vai, rokas bremze nav palaista vaļā, un jāsaka kā ir – tik viegli arī nepalaidīsies. Saglabā savā prātā un matos viegluma sajūtu, un dodies iekšā svarīgāku uzdevumu labirintos. Profesionālajā sfērā liela nozīme sadarbības partneriem un investīcijām ārzemēs. Iesaku paplašināt gan savas pieredzes, gan darbības lauku, paverot durvis pāri robežai. Tur var nākties uzstāties ar savām idejām, tās prezentēt un pārdot. Šis laiks paprasīs papildus uzmanību dzīves biedra labsajūtai, noskaņojumam, klātbūtnei.

Tie, kurus nesaista stabilas attiecības, šomēnes visticamāk nekas (un neviens) arī nesasaistīs. Labprātāk ceļosi, tversi svaigu gaisa plūsmu un ģimenes dzīvi atstāsi tikai plāna un iedomu līmenī. Baudi mirkli. 

 

Vēzis

Kā šūpolēs martā savā starpā mainīs aktualitāti divas tēmas – sabiedriskā dzīve un mājas. Pie mājas darbiem būs jāpieķeras pamatīgi, tiklīdz tos sāksi, neredzēsi ne galu ne malas. Remonts, sadzīviski uzlabojumi un līdz pat tam, ka dzīves vietu mainīsi pavisam. Visām pārmaiņām ļoti garš mūžs. 

Kādā brīdī tās noslēgsies ar labām atklāsmēm par savu personību, uzvedību un plāniem attiecībā uz ģimeni. Remonts nepieciešams arī šajā dzīves sfērā. Tie, kuriem ģimenes saites jau nodibinātas, būs rūpīgi jāpiestrādā pie kvalitātes. Marts Tevi gluži vai aiz rokas turēs un gaidīs, kad būsi ticis skaidrībā. Tie kuri nav paspējuši savienoties oficiālās saitēs un vēl meklē ar ko to izdarīt, var satikt to īsto un aizraujošo.

Līdz ar pavasara oficiālu iestāšanos Vēzim būs jāuzņemas daudz lielāks atbildības slogs. Līdzšinējā darbā nāksi klajā ar jaunām idejām un ierosinājumiem.

 

Lauva

Mīlestības mēnesis būs atstājis pēdu nospiedumus privātās dzīves paklājā. Jautājumi, kas veido saskanīgu kopdzīves pamatu, vēl īsti nebūs atrisināti, bet Lauva jau tieksies pēc jauniem piedzīvojumiem.

Marts nāks ar lūgumu pamainīt savu attieksmi, uzvedību, salikt prioritātes un pieņemt nopietnus lēmumus. Joki mazi un nemaz ne smieklīgi. Ja brīvības un izpausmes alkas nedos iespēju mierīgai mājas dzīvei, tad jāgatavojas raibu sajūtu pilnam lēcienam sabiedrībā. Dzīve bez lēmumu pieņemšanas, bez atbildības un visticamāk arī bez drēbēm.

Šo mēnesi tā arī pavadīsi kā pliks pa nātrēm.

Mēneša otrajā pusē jādodas sen pelnītā atvaļinājumā. Jāatbrīvo prāts, jāparaugās uz pasaules skaistumu un jāsmeļas miers. Vairāk pievērsies garīgām vērtībai, domu tīrībai, atklātībai. Laiks, kad izraudzīties gan cilvēku, gan nodarbošanos ilgam laikam uz priekšu.

 

Jaunava

Marta mēnesī Jaunavas kustinās un lustinās dzīves un darba partneri. Lielāka iniciatīva, aizraujošas idejas un vairāk iespēju būt kopā. No cilvēku uzmanības šajā laikā neaizbēgsi, un nemaz nevajag. Tie nāks ar labām vēstīm un interesantām idejām. Nākotnes darbi un projekti gan vēl joprojām satinušies necaurspīdīgos palagos – nebūs skaidrs virziens. Iesaku ļoti sakoncentrēties un strādāt pie tā, kas jau iesākts.

Turpinās sarunas un diskusijas ar kredītiestādēm, finanšu saistībām ar partneriem. Tev e būs jāpamaina savi nosacījumi un prasības.

Mīlas dzīve arī – raiba kā dzeņa vēders. Daudz pārdomu un iespēju. Pie apvāršņa parādīsies jauni kārdinājumi. Mīlas rotaļās virmos jaunas uguntiņas. Gan tiem, kam patstāvīgs partneris pie sāniem, gan brīvajiem. Alki jaunas sajūtas. Vīrieši būs neizlēmīgāki savos lēmumos un darbībās.

 

Svari

Ja līdz šim viss savu gaitu ritēja uz priekšu, tad nu pat lēnām sāks buksēt. Teju vai katra dzīves sfēra prasīs pamatīgu piepūli, kļūdu labojumu un iepriekš pieņemto lēmumu pārskatīšanu un izvērtēšanu. 

Pirmkārt – Tavas vēlmes un Tava pašsajūta. Ja gadu sāki ar jaunām pacilājošām idejām, pāris jaunām apņemšanām, tad pēdējās ziemas mēneša dienas paprasīs atskatu un dažas iezīmes. Pieliec ķeksīti „izdarīts”, pie tā, ko jau iesāki un kas jau ir procesā.

Otrkārt – naudas un nekustamā īpašuma jautājums. Jau no gada sākuma tie iet kā sadraudzējušies, un, jāsaka, ka to draudzība tik drīz vien nebeigsies. Lai nopelnītu, būs jāstrādā, un mēneša pirmajā pusē strādāšanai neredzēsi ne galu ne malas. Un te nu arī tā apņemšanās un pozitīvās enerģijas apjoms, ar ko Svari bija apveltīti gada sākumā, sāks pieplakt. Vienkāršāk būs klausīt visam tam, ko saka kolēģi, pārinieki, direktori un klusējot darīt.

Reklāma
Reklāma

 

Skorpions

Skorpions kļūs nedaudz atvērtāks, pozitīvāks un vieglāks. Galvā un sirdī valdīs pozitīvas jūtas, paaugstinās dzīvesprieks, gatavs teju vai dziedāt un dejot uz katra stūra. Patiks, ka cilvēki un tuvinieki novērtēs Tavus darbus, izteiks pateicības vārdus un sniegs labu novērtējumu. 

Vērtē cilvēku darbību, neskrien pirmajās atvērtajās durvīs, bet rīkojies piesardzīgi un ar apdomu. Šomēnes diezgan daudz darbus darīsi citu cilvēku iespaidā, citu vadībā.

Aktīvāka profesionālā dzīve mēneša otrajā pusē. Tad iespējams saņemt jaunus darba piedāvājumus, iekļūsi notikumu epicentrā, kas norisināsies darbavietā. Jaunas ziņas, jauni kolēģi. 

Mājas dzīve šajā laikā prasīs harmoniju, mieru un patīkamas pārmaiņas un tikai no Tavas spējas definēt savas vēlmes, no Tavas prasmes harmonizēt savstarpējo enerģijas apmaiņu, būs atkarīga šo attiecību nākotne un kvalitāte. Tiem Skorpioniem, kuri brīvi, šis būs kā riesta laiks. Aktīvas un aizrautīgas satikšanās, aktīva seksuālā dzīve

 

Strelnieks

Martā jutīsi dubultu nepieciešamību būt mājās, rūpēties par mājiniekiem, pievērsties saviem pamatiem. Mēneša garumā tiks pārbaudīti Tavi patiesie nodomi, Tava spēja veltīt nedalītu uzmanību notikumiem ģimenes ligzdiņā. 

Jo siltāks gaiss, jo vairāk Strēlnieks dosies cilvēkos, uzturēs kontaktus ar ģimenes locekļiem, tuvākiem un tālākiem radiniekiem, veidos jaunus kontaktus. Būs jādodas nelielos izbraucienos, jābūt uz sakaru līnijas daudz biežāk. Tavu kompetenci pārbaudīs darba devējs un kolēģi, uzticot Tev āķīgus darba uzdevumus. 

Privātā un mīlas dzīve vieglāka un patīkamāka kļūs mēneša otrajā pusē. Saņemsi komplimentus, mirkšķināsi acu kaktiņus un atsmaidīsi pretimnācējiem. Iespējamas jaunas (diezgan straujas) iepazīšanās, jūtu uzvirmojumi. Kādam Strēlniekam tiks izklāts sarkans paklājs par kuru līdz laimīgai mīlestībai aizstaigāt.

 

Mežāzis

Mežāzis kļūs ziņkārīgs, visu bāzīs savas rokas, ausis un degunu. Tiksi arī pie kādas vērtīgas un noderīgas informācijas. 

Vairāk rosīsies un ņemsies par gada sākumam ierasto sektoru – domām par savu lietderību, savu zināšanu apstiprināšanu un peļņu. Pēdējā var nedaudz pārsteigt ar savdabīgiem piedāvājumiem un risinājumiem. Ej tai pretim, mēģini uztaustīt cik tai nopietna iespēja piezemēties un īstenoties. 

Mēneša vidū būs jāizšķiras par nākotnes plāniem, par braucienu uz tālām zemēm. Kāds gribēs krāmēt somas un sēsties lidmašīnā iekšā, taču dzīve mājās teiks skaļu nē. Pilnmēnes fonā modīsies Tavs dzīves biedrs un teiks savu viedokli Tavos (it kā) neprātīgajos lēmumos. Jāsaka, ka gana emocionāli, lai šīs diskusijas beigtos ar dažiem sulīgiem jaunumiem.

 

Ūdensvīrs 

Drēgno ziemu no sevis vadīsi ar domām par materiālu un taustāmu labumu. Jāsāk attīstīt iepriekš apsvērtas iespējas, jāceļ gaisā sadarbības projekti. Daudz enerģijas un resursi jāvelta tam, kas iepriekšējā periodā iesākts. Neatstāj gaisā karājoties pilnīgi neko, jo jaunas atvērtas durvis vedīs pilnīgi jaunā virzienā pretim jaunām iespējām. Ūdensvīra sievietēm pavasaris sāksies ātrāk nekā visiem pārējiem. Jau ap 6.-7.martu jutīsi jaunu enerģiju viļņus.

Tiem, kuru mīlas dzīve līdz, šim gājusi lēnāku soli, iespējamas jaunas vēsmas un uzmundrinošas sajūtas šajā sfērā. Ūdensvīrs būs brīvs, atvērts, aizraujošs un piesaistīs arī sev tādus pašus cilvēkus. Cel degunu augstāk un platām rokām ej jaunu iespēju virzienā. 

Profesionālajā dzīvē kārtējais pārdomu un pārstrādes laiks, par kuru dāsni parūpēsies retrogrāda Saturna virzība tieši pa šo sfēru. Kā savu kustību lēni apstādinājis vilciena sastāvs, piebremzēs arī bizness.

 

Zivis

Sparīgais sajūtu vilnis, kuru noķēri februāra beigās, uzjundīja gaisu, pacēla Tavas pārliecības devu jaunā līmenī. Kā vēsta kāda tautas paruna - nekas nav mūžīgs. Tas, ka Zivtiņai vis plūst un mainās, jau ir gaužām pierasts. Un te atkal priekšā nākamais pārmaiņu periods. Tajā aktuāls mīlestības, atpūtas un arī nedaudz darba temats. Mīlestība un attiecību tēmas atkal nogurdinās Zivs prātu, un vēl mazliet prasīsies pabūt vienatnē un pavērot notiekošo no malas. Cerēsi uz jaunu pārsteigumiem un piedzīvojumiem bagātīgu mīlas stāstu, kas par savu realizācijas laukumu atradis Tavu dzīvi.

Profesionālā sfēra un finanses būs gatavas jauniem notikumu pavērsieniem. Jāstrādā pie piedāvājumiem un sadarbības projektiem. Uz mēneša otru pusi,

Zivis būs pagurušas no gausā notikumu tempa un labprāt vadīsies pēc spontānām iegribām un negaidītiem draugu priekšlikumiem.

Skanēs jau labi, taču tam visam turpinājums – miglā tīts! Jāpiekrīt vien tam, par ko ir pilnīga skaidrība.

 

 

Lai skaists un darbiem ražīgs šis mēnsis,

Tava Gudro Sievu skola

Rita Riekstiņa, astroloģe

 

 

 

Tevi varētu interesēt

Individuālā astroloģijas konsultācija