Piedzērusies sieviete dzīvoklī nelaiž savu mazgadīgo meitu

Sestdien, 12.oktobrī, uz kādu dzīvokli Rīgā, Mastu ielā izsaukta policija, jo kāda sieviete mājās nelaidusi savu mazgadīgo meitu un savu māti, portāls mammamuntetiem.lv uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Sestdienas pēcpusdienā policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz Mastu ielu, kur kāda mazgadīga bērna māte, būdama reibuma stāvoklī, nelaida savu meitu un māti dzīvoklī. Policijas darbinieku klātbūtnē abas personas iekļuva dzīvoklī, kur sieviete kļuva agresīva. Saistībā ar šo incidentu tika uzrakstīts iesniegums un agresīvā sieviete aizturēta. 

 

Savukārt svētdien, 13.oktobrī īsi pēc plkst.4 K. Barona ielā, profilaktiska reida laikā, uz ielas pamanīta nepilngadīga persona, kura, iespējams, bija narkotisko vai psihotropo vielu ietekmē. Jaunietis aizturēts un nogādāts medicīnas  iestādē narkotisko un psihotropo vielu ietekmes pārbaudei. Sākta lietvedība. 

Reklāma
Reklāma

 

Turpretim svētdien ap plkst.13 Stacijas laukumā, patrulējot, pamanītas piecas personas, kuras gulēja uz soliņa. Pārbaudot personas, konstatēts, ka trīs no tām ir nepilngadīgas un atrodas policijas meklēšanā. Divas personas nogādātas Valsts policijas Nepilngadīgo prevencijas nodaļā, bet viena nodota mātei.