Tētiņa meitiņa. Fotokonkurss noslēdzies!

Tēti savas meitiņa lutina un lolo, viņu kopīgās rotaļas ir smaidu un skanīgu smieklu pielietas. Par to pārliecinājāmies skatoties fotokonkursam “Tētiņa meitiņa” iesūtītās bildes.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tētis ar savu mazo princesīti vai princesītēm – šādas bildes aicinājām iesūtīt mammamuntetiem.lv fotokonkursam, ko izsludinājām par godu Tēva dienai! Balvās – dabiskās kosmētikas “Kivvi” komplekti un “Smiltenes piens” jaunās tortes!

 

 

Dzejoļu krājums Tētis.Jāsaka gan, ka uzvarētāju noteikšana bija grūta - konkursam iesūtītas vairāk nekā 200 fotogrāfijas! Un katrā no tām ir kas tāds, kā dēļ tieši šo bildi izsludināt par galveno uzvarētāju. Tā kā izsludinātās galvenās balvas tikai trīs, mammamuntetiem.lv redakcija sarūpējusi pārsteiguma balvas visiem uzvarētājiem! Ikviens, kurš iesūtīja foto konkursam "Kāds tēvs, tāds dēls" balvā saņem ģimeņu organizācijas mammamuntetiem.lv un nodibinājums "Fonds Mammām un Tētiem" nupat izdoto dzejoļu krājumu "Tētis". Latvijā šāds speciāli tēviem veltīts dažādu autoru jaunradītu dzejoļu apkopojums iznāk pirmo reizi, un šī grāmata nav tirdzniecībā. Lai saņemtu balvu, lūgums rakstīt uz audra@mammam.lv.

Atgādinām,ka dzejoļu krājumu "Tētis" ir iespējams bez maksas lejupielādēt sadaļā Mūsu grāmatas. Grāmatas izdošanu atbalstījusi papīrfabrika "Līgatne", tipogrāfija "Dardedze" un Rīgas domes Labklājības departaments.

 

 

 

GALVENO BALVU IEGUVĒJI!

Ieva Vanuska, kura iesūtījusi mīļuma pilnu tēta un meitiņas bildi.

 

Aldis un Līva Kursīši. Bilde, kurai dots nosaukums "Buča ar pārsteigumu".

 

Balvu saņem arī bilde "Vērotāji", ko iesūtījis konkursa dalībnieks ar segvārdu Plausha.

 

Visas konkursam iesūtītās bildes vari skatīt ŠEIT!

 

Reklāma
Reklāma

BALVĀS!

Fotokonkursā “Tētiņa meitiņa” visi trīs uzvarētāji saņem dabiskās kosmētikas “Kivvi” četru produktu komplektu (dušas želeja un sejas krēms vīriešiem, dušas želeja un ķermeņa losjons sievietēm) un “Smiltenes piens” trīs jaunās tortes. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju pasludināšanas datuma. Lai vienotos par balvu saņemšanu, raksti audra@mammam.lv.

 

Balvu foto skati galerijā!

 

 

 

PAR BALVĀM

Dabiskā kosmētika “Kivvi”

Kivvi kosmētika tiek ražota Latvijā un Kivvi kosmētikas produktu formulas ir īpaši izstrādātas, izmantojot organiskas, biodinamiskas, sertificētas sastāvdaļas – augu eļļas un ekstraktus (ceļmallapu, dzērveņu, ābolu, gurķu mētru, upeņu, aveņu, kviešu asnu, kaņepju sēklu, bērzu pumpuru, mežrozīšu, kumelīšu, naktssveču u.c.) no visas pasaules. Šīs organiskās sastāvdaļas ir apvienotas un kombinētas tā, lai sniegtu Jūsu sejai un ķermenim vislabāko. Mēs ticam, ka viss, kam Jūs pieskaraties un kas pieskaras Jums, ir īpašs. Un īpaši esam mēs visi.

 

“Smiltenes piens” jaunās tortes

Katram uzvarētājam dāvanā gaidāmas arī “Smiltenes piens” trīs jaunās, gardās biezpiena tortes:

- Smiltenes biezpiena torte ar melleņu ievārījumu

- Smiltenes biezpiena torte ar žāvētām plūmēm, aprikozēm un plūmju, dzērveņu želeju

- Smiltenes biezpiena torte ar marmelādi un cidoniju sulas želeju.

 

 

Atgādinām, ka fotokonkurss tētiem un dēliem “Kāds tēvs, tāds dēls” jau ir noslēdzies. Uzvarētāji un skaistās bildes skatāmi ŠEIT.