Kāds tēvs, tāds dēls. Pēdējā diena, lai iesūtītu bildi fotokonkursam!

Tā jau saka, ka ābols no ābeles tālu nekrīt. Un dažkārt tas redzams arī bildēs! Piedalies mammamuntetiem.lv un sporta preču veikala “Sportland” rīkotajā fotokonkursā “Kāds tēvs, tāds dēls”!
Piedalies Tēva dienai veltītajā fotokonkursā Kāds tēvs, tāds dēls! Foto: Vadims Straume, speciāli mammamuntetiem.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Piedalies Tēva dienai veltītajā fotokonkursā "Kāds tēvs, tāds dēls"! Foto: Vadims Straume, speciāli mammamuntetiem.lv.

 

Aizkustinošas, jautras, atraktīvas, mīlīgas – iesūti tēva un dēla (vecumiem nav nozīmes!) bildi fotokonkursam "Kāds tēvs, tāds dēls", ko organizējam par godu Tēva dienai.

 

Piebilde - šobrīd norisinās arī fotokonkurss tētiem un meitām - "Tētiņa meitiņa". Ja vienam tētim ir gan meita, gan dēls, ar dažādām bildēm aicinām piedalīties abos konkursos!

 

BALVĀS!

Fotokonkursā “Kāds tēvs, tāds dēls” būs 3 uzvarētāji, balvas – brīnišķīgas! Pirmās vietas ieguvējam dāvanu karte Ls 50 vērtībā pirkumiem “Sportland” veikalos. Otrās un trešās vietas ieguvējiem – dāvanu kartes Ls 25 vērtībā pirkumiem “Sportland” veikalos. 


LAI PIEDALĪTOS KONKURSĀ:

1. Līdz 10. septembrim (ieskaitot) Galeriju kategorijā Kāds tēvs, tāds dēls pievieno jauku foto, kurā redzams tētis un dēls. 

2. Viens konkursa dalībnieks drīkst pievienot vairākus foto.

 

Reklāma
Reklāma

UZVARĒTĀJU NOTEIKŠANA:

Visu trīs vietu ieguvējus noteiks portāla mammamuntetiem.lv redakcija kopā ar “Sportland”. Ņemsim vērā arī bilžu balsojumu rezultātus!

 

VEIKALOS SPORTLAND ŠOBRĪD ĪPAŠS PIEDĀVĀJUMS

„Atpakaļ uz skolu!” kopā ar Sportland!

Visām mugursomām -20% atlaide, savukārt, uzrādot Sportland klientu karti iegādājoties mugursomu, saņem papildus 5% atlaidi. Šobrīd mugursomas veikalos Sportlanda maksā, sākot no Ls 15!

Skolas somas.

Plašākais mugursomu, bērnu apģērbu un apavu piedāvājums no NIKE, ADIDAS, O’NEILL, TIMBERLAND, CONVERSE, QUIKSILVER un citiem pasaulē vadošajiem sporta preču zīmoliem!

Sagatavojies skolai Sportland veikalos visā Latvijā jau šodien!

 

Sportland, Esi pirmais!