Pēdējās dienas, lai iesūtītu bildi fotokonkursam Tētiņa meitiņa!

Tētis ar savu mazo princesīti vai princesītēm – šādas bildes aicinām iesūtīt mammamuntetiem.lv fotokonkursam, ko izsludinājām par godu Tēva dienai! Balvās – dabiskās kosmētikas “Kivvi” komplekti un “Smiltenes piens” jaunās tortes!
Iesūti Tēva dienas fotokonkursam bildes ar tēti un meitiņu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iesūti Tēva dienas fotokonkursam bildes ar tēti un meitiņu!

 

 

Tēti savas meitiņa lutina un lolo, viņu kopīgās rotaļas ir smaidu un skanīgu smieklu pielietas – mirkļus, kuros fiksēts tētis kopā ar meitiņu iesūti mammamuntetiem.lv jaunajam fotokonkursam “Tētiņa meitiņa”. 

 

Piebilde – fotokonkurss tētiem un dēliem “Kāds tēvs, tāds dēls” jau ir noslēdzies. Uzvarētāji un skaistās bildes skatāmi ŠEIT.

 

BALVĀS!

Fotokonkursā “Tētiņa meitiņa” būs trīs uzvarētāji un katram balvu klāsts bagātīgs – dabiskās kosmētikas “Kivvi” četru produktu komplekts (dušas želeja un sejas krēms vīriešiem, dušas želeja un ķermeņa losjons sievietēm) un “Smiltenes piens” trīs jaunās tortes.

Balvu foto skati galerijā!

 

 

LAI PIEDALĪTOS KONKURSĀ:

1. Līdz 19. septembrim (ieskaitot) Galeriju kategorijā  "Tētiņa meitiņa" pievieno foto, kurā redzams tētis un meitiņa 

Reklāma
Reklāma

2. Viens konkursa dalībnieks drīkst pievienot vairākus foto.


UZVARĒTĀJU NOTEIKŠANA:

Visu trīs vietu ieguvējus noteiks portāla mammamuntetiem.lv redakcija kopā ar konkursa atbalstītājiem. Ņemsim vērā arī bilžu balsojumu rezultātus!

 

PAR BALVĀM

Dabiskā kosmētika “Kivvi”

Kivvi kosmētika tiek ražota Latvijā un Kivvi kosmētikas produktu formulas ir īpaši izstrādātas, izmantojot organiskas, biodinamiskas, sertificētas sastāvdaļas – augu eļļas un ekstraktus (ceļmallapu, dzērveņu, ābolu, gurķu mētru, upeņu, aveņu, kviešu asnu, kaņepju sēklu, bērzu pumpuru, mežrozīšu, kumelīšu, naktssveču u.c.) no visas pasaules. Šīs organiskās sastāvdaļas ir apvienotas un kombinētas tā, lai sniegtu Jūsu sejai un ķermenim vislabāko. Mēs ticam, ka viss, kam Jūs pieskaraties un kas pieskaras Jums, ir īpašs. Un īpaši esam mēs visi.

 

 

“Smiltenes piens” jaunās tortes

Katram uzvarētājam dāvanā gaidāmas arī “Smiltenes piens” trīs jaunās, gardās biezpiena tortes:

- Smiltenes biezpiena torte ar melleņu ievārījumu

- Smiltenes biezpiena torte ar žāvētām plūmēm, aprikozēm un plūmju, dzērveņu želeju

- Smiltenes biezpiena torte ar marmelādi un cidoniju sulas želeju.