Gribi jaunus apavus? Ziedo vecos mazturīgām ģimenēm!

Sākot ar šī gada 22. oktobri līdz novembra beigām risināsies vadošā apavu mazumtirgotāja Latvijā EUROSKOR LATVIJĀ un "Ziedot.lv" organizētā labdarības akcija "Palīdzēsim!?", kuras laikā ikvienam būs iespēja atnest un ziedot lietotus vai sev nevajadzīgus apavus mazturīgām un grūtībās nonākušām ģimenēm. Iepriekšējos divos gados šīs akcijas laikā tika saziedoti vairāk nekā 5 000 apavu pāri.

Ilustrators: Jānis Beķeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris.

Labdarības akcija "Palīdzēsim!?" notiks aptuveni vienu mēnesi visos EUROSKOR veikalos, kuros būs izvietotas speciālas kurpju kastes, kurās gan veikala apmeklētāji, gan ikviens interesents varēs nodot lietotus vai dziļākā skapja stūros aizmirstos apavus, kuri tālāk ar "Ziedot.lv" starpniecību tiks nogādāti ģimenēm, kurām tie visvairāk ir nepieciešami.

 

Māra Andersone, SIA EUROSKOR LATVIJĀ mārketinga vadītāja: "Lai arī apavi šķiet pats par sevi saprotama lieta, jāatzīst, ka mūsdienās ir diezgan daudz ģimeņu, kurām ir grūtības sevi nodrošināt ar ikdienas apaviem. Tieši tāpēc arī šogad aicinām visus ziedot apavus, lai tikai kā vēsture mums atmiņā paliktu reiz veikalā dzirdētais skumju pilnais stāsts par brālīti un māsiņu, kuriem ir tikai viens apavu pāris un kuri uz skolu ir spiesti iet pārmaiņus: viens vienu nedēļu, otrs – otru… Ceru, ka arī šogad šīs akcijas laikā būs vismaz tikpat liela atsaucība kā iepriekš un mums izdosies sniegt palīdzību lielai daļai grūtībās nonākušām ģimenēm."

Lai arī apavi šķiet pats par sevi saprotama lieta, jāatzīst, ka mūsdienās ir diezgan daudz ģimeņu, kurām ir grūtības sevi nodrošināt ar ikdienas apaviem.

Ilze Ošāne, "Ziedot.lv" pārstāve: "Mūsdienās nav iedomājama situācija, ka mums ikdienas gaitās būtu jādodas ar basām kājām, bet lielā daļā Latvijas daudzbērnu un trūcīgās ģimenēs apavi nav pašsaprotama lieta. Tas ir ļoti liels dārgums, nereti vairākiem bērniem dalot vienu apavu pāri. Apavi ir ļoti vērtīgs ziedojums, tie ir dārgi un ātri novalkājas, bet ikdienas ziedotajās mantās ir rets ziedojums. Priecājamies, ka sadarbībā ar EUROSKOR rīkotā akcija kļūst par tradīciju un arī šogad varēsim palīdzēt grūtībās nonākušajiem līdzcilvēkiem visā Latvijā!"

 

Reklāma
Reklāma

Akciju ziedot savus lietotos apavus kādam, kam tie ir visvairāk vajadzīgi EUROSKOR uzsāka pirms diviem gadiem kopā ar "Ziedot.lv" un jau pirmajā gadā tikai saziedoti vairāk nekā 2 000 apavu pāri, savukārt pagājušo gadu akcijas laikā tika sarūpēti jau ap 3 000 apavu pāri.

 

SIA "EUROSKOR LATVIJĀ" ir vadošais apavu mazumtirgotājs Latvijā. Šobrīd uzņēmumam ir 34 veikali, tostarp 20 EUROSKOR zīmola veikali, 7 Ecco, 2 LLoyd, 3 Tamaris un 2 Clarks veikals. SIA EUROSKOR LATVIJĀ ir 100% nacionālā kapitāla uzņēmums, kas dibināts 1991. gadā un kurā strādā vairāk nekā 140 darbinieki.

 

Ieskaties: www.ziedot.lv

www.euroskor.lv