Pirmsdzemdību kursi topošajiem vecākiem!

Ģimenes portāla mammamuntetiem.lv Gudro Sievu skolā var apmeklēt topošo vecāku skoliņas kursus! Kursos māca par veselīgu grūtniecības norisi, pāra attiecībām, dzemdību procesu un mazuļa kopšanu pēc dzemdībām. Piedāvājumā arī bezmaksas zīdīšanas konsultācijas!

Foto Vadims Straume, speciāli Gudro Sievu skolai

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto Vadims Straume, speciāli Gudro Sievu skolai

Piedāvājam apmeklēt četras dažādas nodarbības pie zinošiem speciālistiem - ginekoloģes Daigas Baranovskas vai Anitas Dresmanes, attiecību konsultanta un seksologa Artura Šulca, vecmātes Astrīdas Milleres vai Ivetas Bērziņas un fizioterapeites Zanes Paičas. Uz nodarbībām aicinām nākt pārus, jo visa informācija par bērniņa gaidīšanu jāzina arī topošajam tētim.

 

Apmeklējot vismaz divas nodarbības, saņemsiet zīmodziņu Mātes pasē,

lai arī tētis var piedalīties dzemdībās!

 

Visas nodarbības notiek Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā) Gudro Sievu skolā

 

NODARBĪBU MAKSA

Cena par vienu nodarbību PĀRIM: Ls 10

Četru nodarbību komplekts PĀRIM: Ls 40 PIETEIKTIES KOMPLEKTAM!

 

1. Grūtniecības norise un Tavi aktuālie jautājumi

Šajā nodarbībā uzzināsi par grūtniecības fizioloģiju un procesiem, kas grūtniecības laikā notiek sievietes ķermenī. Runāsim par veselīgi noritošu grūtniecību, hormonu svārstībām un to, kā tās ietekmē pašas sievietes dzīvi, izturēšanos pret sevi un citiem. 

Apspriedīsim dažādus Tev aktuālus jautājumus, piemēram, ko grūtniece drīkst un ko nedrīkst ēst, vai grūtniece drīkst apmeklēt solāriju utt. Ieteicams ierasties kopā ar partneri. Nodarbību vada ginekoloģe Daiga Baranovska vai Anita Dresmane. 

Svarīgi! Sagatavo Tev aktuālus jautājumus, ko vēlies uzdot speciālistei! Nodarbība apmeklējama no grūtniecības pirmsākumiem. PIETEIKTIES!

Nodarbības ilgums: 2 stundas 

Tuvākās nodarbības: 4.februāris plkst. 18:30, 6.marts plkst.18:30 un 3.aprīlis plkst. 18:30 

 

2.Kā pāra attiecības ietekmē bērniņa ienākšana

 ģimenē?

Uzzināsi atbildi uz jautājumu, vai un kā mazulis ietekmē pāra attiecības? Ko vīrietim iesākt ar sievietes kaprīzēm, kas rodas grūtniecības laikā? Vai un kāds sekss drīkst būt grūtniecības laikā? Kad no seksa būtu jāatturas? Sekss un attiecību kopšana pēc dzemdībām. Sievietes ķermeņa izmaiņas pēc dzemdībām, un māka tās pieņemt – gan pašai sievietei, gan vīrietim.

Parunāsim arī par vīrieša bailēm. Pārveidošanās no sievietes par māti, no vīrieša par tēti (tai skaitā, kā tētis var iesaistīties mazuļa gaidīšanā un līdz ar to - satuvināties ar mazuli). Ierašanās ar dzīvesbiedru ir ļoti vēlama. Nodarbību vada pāra attiecību konsultants Arturs Šulcs.

Svarīgi! Sagatavo Tev aktuālus jautājumus, ko vēlies uzdot speciālistam! Nodarbību var apmeklēt jebkurā grūtniecības nedēļā un arī, ja mazulīti vēl tikai plānojat.  PIETEIKTIES!

Nodarbības ilgums: 2 stundas

Tuvākās nodarbības: 5.februāris plkst. 18:30, 5.marts plkst. 18:30 un 2.aprīlis plkst. 18:30

 

3. Mammas un tēta sagatavošana dzemdībām

Reklāma
Reklāma

Uzzināsi visu par dzemdību (arī ķeizargrieziena) norisi. Kā izvēlēties dzmedību vietu? Ko nozīmē dabiskas dzemdības? Kādi ir dzemdību priekšvēstneši? Kas jāņem līdzi uz dzemdībām? Dzemdību pozas izvēle. Pareiza elpošana. Tēva loma dzemdībās (arī, ja tētis nevēlas/nevar piedalīties) un pēcdzemdību periodā. Ja paredzētas ģimenes dzemdības, jāierodas kā māmiņai, tā arī tētim. Nodarbību vada dabisko dzemdību vecmāte Astrīda Millere vai Iveta Bērziņa. 

Svarīgi! Sagatavo Tev aktuālus jautājumus, ko vēlies uzdot speciālistei! Nodarbību iesakām apmeklēt, sākot no 30. nedēļas. PIETEIKTIES!

Nodarbības ilgums: 2 stundas

Tuvākās nodarbības: 8.februārī plkst. 18:30, 20.februārī plkst. 18:30, 8.martā plkst. 18:30 un 20.martā plkst. 18:30 

 

4. Jaundzimušā aprūpe un ievads hendlingā

Uzzināsi visu par bērniņa sagaidīšanu. Kā dzemdībās jūtas mazulis? Pirmās stundas pēc dzemdībām. Jaundzimušā aprūpe. Krūts piena nozīme. Iespējamās problēmas, uzsākot krūts ēdināšanu. Hendligs (kā pareizi turēt, celt mazulīti). Jaundzimušā drošība. Par bērniņa aprūpi ir jāzina arī tētim, tāpēc ņemam līdzi tētus :) Nodarbību vada fizioterapeite Zane Paiča.

Svarīgi! Sagatavo Tev aktuālus jautājumus, ko vēlies uzdot speciālistei! Nodarbību iesakām apmeklēt, sākot no 30. nedēļas. PIETEIKTIES!

Līdzi jāņem: lelle vai mīkstā manta apmēram zīdaiņa lielumā un sedziņa

Nodarbības ilgums: 2 stundas

Tuvākās nodarbības: 11.februāris plkst. 18:30, 25.februāris plkst. 18:30, 11.marts plkst. 18:30 un 25.marts plkst. 18:30

 

IZMANTO IESPĒJU! Apmeklē zīdīšanas konsultāciju bez maksas! 

 

TEVI VAR INTERESĒT!

Vingrošana topošajām māmiņām! Pirmdienās plkst. 9:00 un 17:30 un ceturtdienās plkst. 9:00

Joga iesācējiem un topošajām māmiņām Pirmdienās plkst. 12:00

 

 

Pirmsdzemdību kursus atbalsta dabīgā kosmētika WELEDA! Katrs pāris, kas apmeklēs nodarbības, saņems dāvaniņu! Pirms nodarbības iespējama 10 minūšu prezentācija par dāvaniņā saņemto produktu.

 

 

 

 

Nodarbības notiek mājīgajās Gudro Sievu skolas telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Cienāsim ar Dallmayr kafiju un cepumiem