Dāvanu maisam gals vaļā. Dalām balvas!

Daždien mēs ieskrienam tādā ikdienas rutīna skrējienā, ka vairs nespējam ieraudzīt un aizmirstam — brīnumi notiek! Un, ja ļaujamies tiem, dzīve iegūst fantastiskas krāsas... Pārsteidzošākais ir tas, ka brīnumi ir mums visapkārt — iepazīšanās, bērniņa piedzimšana, mīlestība, svētku gaidas...

FOTO: Evita Knospiņa, http://www.lotart.lv

Lielais stāstu konkurss ir noslēdzies. Paldies visiem dalībniekiem par uzdrošināšanos atklāt savas jūtas, savus pārdzīvojumus, savu brīnumu...
Tad nu veram maisu vaļā un dalām balvas!

Katrs uzvarētājs saņems kuponu ar numuru, ar kura palīdzību varēs uzzināt Austrumu horoskopu 2012 gadam:

* Kāds būs Pūķa gads;

* Kā sagaidīt Austrumu gadu;

* Cik Pūķis labvēlīgs Tavam dzimšanas gadam;

* Gada iespējas un trūkumi.

 

Tāpat uzzinās horoskopu Zodiaka zīmei:

* Kāds būs 2012;

* Gada enerģētika Tavai Zodiaka zīmei;

* Smaidiņu kalendārs mēnešiem zīmēs.

 

Un vēl tiks sastādīts individuālais Numoskops, kas sevī ietver individuālu (pēc dzimšanas datuma) numeroloģisko prognozi gadam un veiksmīgāko mēnešu un dienu kalendāru.

 Kuponu numurus katram uzvarētājam nosūtīsim uz e-pastu.

 

 

Konkursa dalībniece ar segvārdu Mila iesūtīja stāstu — Mīļākais man iemācīja, kas ir Mīlestība. Paldies par to...

Balvā dāvājam Biļetes visai ģimenei (4 gb.) uz izrādi, kas domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem, kuri vēlas kopīgi piedzīvot ar vasaru un pasaules izzināšanu saistītus mazos dzīves notikumus — pēc sūnām un meža smaržojošus, smiltīm piebirušus, saulainus kā jūlija dienas un baiļpilnus kā negaisa naktis — "Vasaras sala". Izrāde notiks 26. decembrī. Vairāk lasi ŠEIT!

Reklāma
Reklāma


Laima iesūtījusi stāstu Otrā iemīlēšanās — spēcīgāka, patiesāka un īpašāka. Balvā dāvājam

dāvanu karti "Gudro Sievu skolā" 15 LVL vērtībā. Daudzveidīgo nodarbību piedāvājumu skaties ŠEIT!


 
Inta Daņiļeviča iesūtījusi stāstu Tieši Ziemassvētkos notika brīnums — mums vairs nevajadzēja salt...

Balvā iespēja ģimenei (4 gb.) apmeklēt janvārī pēc pēc izvēles kādu no Latvijas Leļļu teātra izrādēm. Repertuāru skaties ŠEIT!

 

 

Judite Marija Ivanova iesūtījusi stāstu Kopdzīve ar jūrnieku. Balvā biļetes visai ģimenei (4 gb.) uz brīnišķīgu izrādi bērniem "Rūķu stāsti", kas notiks 26. decembrī Kalnciema kvartālā. Vairāk lasi ŠEIT!

 

Linda Liepiņa par stāstu 3 in 1. Vīra dzimšanas, mūsu iepazīšanās un meitiņas dzimšanas diena saņem "Lielo šūšanas grāmatu" no apgāda "Zvaigzne ABC" (cena veikalā: 19,96 LVL).

 

 

Portālā mammam.lv/tetiem.lv reģistrētais tētis Ēriks Paegle iesūtījis stāstu Kad izaugšu liels, es būšu ārzemnieks! Balvā dāvājam pavisam neparastu grāmatu, jo tajā var ne tikai izlasīt interesantus stāstiņus par trīs pelēniem, smago lāci, kapteini Valzirgu un citiem tēliem, bet var arī muzicēt — ne velti tā izskatās kā ģitāra (cena veikalā: 9,99 LVL).

 

Māra Puriņa dalījusies bērnības atmiņās stāstā Bērnības Ziemassvētki. Skaistākie visā mūžā... Balvā  "Praktiskā pavārgrāmata, 1905. gads" (cena veikalā: 10,17 LVL), ko sarūpējusi izdevniecība "Zvaigzne ABC".

 

Ar tiem konkursa uzvarētājiem, kuri atstājuši savu kontaktinformāciju, sazināsimies personīgi. Pārējos lūdzam rakstīt audra@mammam.lv vai zvanīt 22016107.