Vecrīgā reibuma stāvoklī aiztur dziedātāju un režisoru

14.jūnija rītā par huligāniskām darbībām un atrašanos reibuma stāvoklī Rīgas Pašvaldības policija aizturēja operas solisti Asmiku Grigorjan un režisoru Viesturu Kairišu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pulksten 5.43 Vecrīgā, Kalēju ielā policijas darbinieku sarunā ar Kairišu, kurš sabiedriskā vietā atradās cieņu aizskarošā reibuma stāvoklī, agresīvi iejaucās Grigorjan. Uz vairākkārtējiem policijas aizrādījumiem netraucēt, sieviete nereaģēja, lietoja necenzētus izteicienus un fiziski aizskāra policijas darbiniekus, par ko tika aizturēta.

Abi aizturētie nogādāti policijas iecirknī lietvedības nodrošināšanai. Grigorjan sakarā ar sūdzībām par sāpēm rokas pirkstā izsaukta Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde.

Alkohola tests sievietes izelpā uzrādīja 1,96 promiles alkohola. Kairišs no alkohola testa veikšanas uz vietas atteicās, tādēļ reibuma pakāpes noteikšanai nogādāts medicīnas iestādē.

Grigorjan sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli par sīko huligānismu un nepakļaušanos policijas darbinieku likumīgajām prasībām, savukārt, Kairišs saukts pie atbildības par atrašanos sabiedriskā vietā reibuma stāvoklī.

 


Informāciju sagatavoja Rīgas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane

Reklāma
Reklāma