"Burberry Sport" – vīriešiem un sievietēm

Parfimērijas jaunumi Burberry Sport for Women un Burberry Sport for Men papildina sportisko līniju kas iekļauj apģērbus, aksesuārus, brilles, somas un pulksteņus. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Sporta tēma atspoguļojas ne tikai iepakojuma dizainā, bet arī parfimērijas kompozīcijā. Burberry Sport tas ir dinamisms un dzīves enerģija.
Sieviešu aromātam Burberry Sport for Women piemīt ziedu kompozīcija. Tās autori ir Olivier Polge un Beatrice Piguet. Virsnotis atveras ar mandarīnu un jūras sāli, sirds iekļauj magnoliju, sausserdi un petigrēnu. Bāzē dominē ciedra un muskusa akordi.


Pateicoties parfimēru Sonia Constant, Nathalie Gracia-Cetto un Antoine Maisondieu smalkajam darbam, mēs varam baudīt Burberry Sport for Men. Aromāts piepildīts ar ingveru, greipfrūtu un kviešiem. Sirdī skan kadiķa ogas, sarkanais ingvers un jūras notis.
Iepakojumam tika izvēlēts īpatnējs – materiāls līdzīgs kaučukam vai gumijai, kas atgādina par sporta aromātiem. Turot rokās pudelīti rodas sajūtas, it kā tiek saspiesta tenisa rakete;  vēl brīdis un skriesi atsist bumbiņu.
 

Reklāma
Reklāma