„Prāta vētras” Mihelsona ģimenē gaidāms otrs mazulis

Pēc nepilnus sešus gadus ilgas kopābūšanas Prāta vētras dalībnieks Māris Mihelsons un viņa dzīvesbiedre Santa Bindemane šovasar kļūs par vecākiem otrai atvasītei, raksta žurnāls Kas Jauns.

Skaistā ģimene — Māris Mihelsons, viņa draudzene Santa un meitiņa Maija — jau šīs vasaras vidū kļūs kuplāka. Foto: Mārtiņš Purviņš, izdevniecība Rīgas Viļņi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skaistā ģimene — Māris Mihelsons, viņa draudzene Santa un meitiņa Maija — jau šīs vasaras vidū kļūs kuplāka. Foto: Mārtiņš Purviņš, izdevniecība "Rīgas Viļņi".

Māris un Santa šomēnes nosvinēja meitiņas Maijas trešo dzimšanas dienu, un jūlija beigās Maijiņa kļūs par lielo māsu gaidāmajam brālītim vai māsiņai.


Māris Mihelsons un Santa Bindemane iepazinās pirms vairāk nekā pieciem gadiem, un 2007. gada 8. februārī abu ģimenē ienāca meita Maija. Mazuļa piedzimšana un jaunās rūpes uzlika lielu pārbaudījumu mūziķa un viņa draudzenes attiecībām, un pusgadu Mihelsons ar Bindemani dzīvoja šķirti. Par laimi, atšķirtībā aizvadītais laiks krietni stiprināja viņu jūtas, un, sapratuši, ka tomēr nespēj dzīvot viens bez otra, abi atsāka kopdzīvi.


Aizvadītā gada nogalē Santa Bindemane piepildīja ilgi loloto sapni un pievērsās uzņēmējdarbībai. Kopā ar Prāta vētras menedžeres Aijas Auškāpas māsu Elīnu Purlāci Santa Rīgas centrā atvēra specializētu grāmatnīcu bērniem Grāmatu karuselis. Atklāšanas ballītē dzīvesbiedri atbalstīja arī Māris Mihelsons, kurš savulaik ieguvis darbmācības skolotāja specialitāti un savas prasmes licis lietā, strādājot pie draudzenes grāmatu veikaliņa tapšanas. „Māris pats visu izdarīja, sākot ar sienu krāsošanu, lampu piekāršanu, mēbeļu skrūvēšanu un beidzot ar plauktiņu pielikšanu. Viņam patiešām ir zelta rokas,” lepojās mūziķa draudzene.

Reklāma
Reklāma


Beidzamie divi gadi Prāta vētras kolektīvam ir ražīgi: pērn par māmiņu meitai Norai kļuva grupas ilggadējā menedžere Aija Auškāpa, bet februāra sākumā otro atvasīti — meitu Odriju — sagaidīja ģitārista Jāņa Jubalta un viņa sievas Daces ģimene. Starp citu, par ģimenes pieaugumu sācis domāt arī Prāta vētras solists, dvīņu Edgara un Emīla tētis Renārs Kaupers. Pērn rudenī intervijā žurnālam Una Kaupers atzina, ka apsver domu par vēl vienu bērniņu, kas varētu būt jauns sākums abu attiecībām ar sievu Agnesi. „Puikas ir lieli, vēl divi, trīs, četri gadi, un aizlidos no ligzdas, paliksim divatā. Protams, tas nav tikai tehnisks jautājums, bet ir tāda iekšēja sajūta. Zini, kad plāno bērnus, ir baigi grūti saplānot. Kad paši piesakās, ir daudz vienkāršāk. Pretējā gadījumā vēl tas darbs jāizdara, jāpabeidz remonts, jānopērk mašīna. Jāapbraukā pasaule, jāizdauzās...” sarunā ar Unu sprieda Renārs Kaupers.


Autore: Inta Mengiša, žurnāls Kas Jauns