Ak, šī grūtā Miķeļdiena! FOTO

Jau iepriekšējā gadā smagi nopūtos, kad dārziņā grupiņas audzinātāja informēja par plānoto vecāku dalību ikgadējā Miķeļdienas tirdziņā. Un jau kopš pērnā gada tirdziņa ik pa laikam iedomājos, ka pamazām tuvojas šī gada pasākums. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

FOTO: Mazais Miķeļdienas svinētājs bauda tirdziņā nopirktos gardumus. 

 

Tuvojoties rudenim, vērtējoši aplūkoju ķirbjus un kāpostus - nez, kādus vīriņus no tiem var uzmeistarot. Pārskatīju idejas internetā - jā, patiešām labas. Vienīgā bēda - man pat nepiemīt talants ko tādu atdarināt. Izdomāju - pavisam vienkārši būs kāpostgalvā saspraust kociņus un sanāks lielisks ezis. Bet tad izlasīju forumā kādas mammas komentāru: "Mēs šogad izlīdzēsimies ar klasisko ezi no kāpostgalvas un kociņiem!" Nē, gribas tomēr izmēģināt ko citu. Lai neizpaliktu bērna un vecāku kopādarīšanas prieks, nosliecāmies no salasītajiem kastaņiem salīmēt smaidīgu kastaņgalvu. 

FOTO: Mūsu kastaņgalva. 

 

FOTO: Tirdziņam uzmeistarojām burvju nūjiņas. 

 

Reklāma
Reklāma

FOTO: Citi vecāki kopā ar bērniem pacentušies ne pa jokam. 

 

FOTO: Mārītes, ezīši un citi dzīvnieki.

 

FOTO: Krāsu un formu dažādība. Skaisti!

 

Īsais rezumējums ir šāds - Miķeļdienas pasākums dārziņā bija patiešām sirsnīgs. Citu ģimeņu darinājumi - oriģināli un interesanti. Un bērns beigu beigās pieēdies visādus gardumus, ko varēja iegādāties Miķeļdienas tirdziņā. Un es priecīga, ka viss izdevies. Vismaz līdz nākamajam rudenim :)

Autore: Audra Šauere, mammamuntetiem.lv redaktore