Spogulis bija kļuvis par ienaidnieku. Tad viss mainījās...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sveikas, meitenes! Mani sauc Kristīne, esmu 42 gadus jauna, enerģiska sieviete.
Dzīvesstāsts mums katram savs, tāpēc vēlos padalīties ar savu stāstu, jo varbūt man izdosies kādu no Jums uzmundrināt un pārliecināt, ka brīnumus mēs spējam radīt paši.
Stāsta sākums sekojošs: uz piekto stāvu uzkāpt bez atpūtas un aizdusas nevarēju, spogulis bija kļuvis par ienaidnieku, kam ļoti steidzīgi jāiet garām, pretējā dzimuma pārstāvji ar mani runāja (ja runāja) tikai pieklājības pēc un nevis tāpēc, ka kādam likos pievilcīga, līdz ar to biju pikta un neapmierināta. Mans mierinājums bija Latīņamerikāņu mūzika, ko klausījos kad un kur iespējams, paklusām un nevienam neredzot, kustoties tās ritmos.
Nezinu, kas bija īstais stimuls, bet klikšķis notika un mana dzīve sagriezās pa visiem 360 grādiem. Šobrīd esmu pārliecināta, ka tā bija dažādu apstākļu sakritība - kolēģu uzdāvinātais abonements baseinam, pašas apnikums ar sevi un vēlme kaut ko mainīt, un, protams, mana mīļā mūzika.

 

Varbūt uzrāviens  bija pavisam nejauši izdzirdēta dziesmu spāņu valodā, tās izpildījums uzsita zosādu.

 

Tā kā nedaudz zinu šo valodu, dziesmas teksts man bija saprotams - tas aizrāva. Protams, ka meklēju citas šī konkrētā izpildītāja dziesmas. Tās nevarēju vienkārši noklausīties, kustējos ritmam līdzi. Un nu, lūk, radās ideja sastādīt pašai savu vingrojumu programmu, kuru katru vakaru pacietīgi un ar baudu arī apguvu.

Pagāja laiciņš, un man prasījās ko vairāk, kaut ko vēl enerģiskāku. Šoreiz iedvesmotāji bija divi - māsa un brālis, kas Spānijā ir deju aerobikas un fitnesa guru. Ar savām programmām viņi ir apbraukājuši puspasauli, iemantojot tūkstošiem sekotāju (mani tajā skaitā).
Vēl pagājušo vasaru piepildīju vēl vienu savu sapni - sāku dejot salsu. Aizgāju uz atklāto nodarbību un paliku, dejoju līdz šai dienai.

Reklāma
Reklāma

 

Jautāsiet rezultātu? Tas ir sekojošs: no 97 kg uz 65 kg bez kaut kādām diētām.


Tādas savulaik biju izmēģinājusi n-tās, svars bija atpakaļ, nemaz tā īsti nezudis. Ēšanas paradumi un produktu izvēle gan ir mainījušies. Taču to visu priekšā pateica mans pašas organisms, vajag tikai tajā ieklausīties.
Ar savu stāstu gribēju teikt, ka sapņi piepildās, ja vien to paši  ļoti, ļoti vēlamies. Esmu savu dzīvi padarījusi sev interesantu, esmu enerģiska un pozitīva. Ne vēsts vairs no aizdusas, regulārajām galvassāpēm un īgnā garastāvokļa. Arī mana meita priecājas, ka esmu forša un reizēm uz ēverģēlībām naska mamma, nevis mūždien nogurusi un neapmierināta būtne.

Noslēgumā vēlējos aicināt kopā ar mani izbaudīt deju aerobikas vilinājumu, lai ikdienas rutīna atkāptos, un rastos prieks un enerģija.